yorumları bekliyorum

Nice insanlar vardır ki dışardan bakarsın hayran kalırsın, içine girdiginde migden bulanır
Nice insanlar vardır ki dış güzelligi yoktur ama içine girdiginde gerçek güzelligi görürsün ;)
benim iç güzellik

bencede iç güsellik yeterli olmuyo sonuçta ne demişler İNSAN DIŞ GÖRÜNÜŞÜYLE KARŞILANIR İÇ GÖRÜNÜŞÜYLE AĞIRLANIR bence çok dğru hepimiz önce dış görünüşe aldanırız sonra iç görünüşüne göre davranış ve dşüncelerimiz deişir amannn çok konuştum beee :D

Nice insanlar vardır ki dışardan bakarsın hayran kalırsın, içine girdiginde migden bulanır
Nice insanlar vardır ki dış güzelligi yoktur ama içine girdiginde gerçek güzelligi görürsün ;)
benim iç güzellik

Dicek Söz ßirakmamissin..

Benim kafadansin ;)

tabiki bir değil genelleme denen şeyden de nefret ediyorum ama ne gördüysem benim hayatımdır yada benim dogrularımı düşüncelerimi etkiler tabiki.. benim gordugum farklı oldugu içindir zaten seninle yada başkasıyla düşüncemin farklı olması

Ve birşey daha evet önemli olan iç güzellik ama kimse bu kadar fazla önem vermiyor hayatta hani dillerde hep iç güzellik var ama sadece dillerde var sorun bu benim iiçin

bu kadar tartışacağınızı bilseydim açmazdım bu konuyu tartışma bölümü ama fazla abartmayalım neyse yorumlarınız için çok teşekürler ama bende bu iç güzellik diyenlere inanmıyoum hep lafta iç güzelliğe bakan %10 sa &90ı dış güzelliğe bakıyor bunu unutmayın

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri