Yorum Sizin..

SuqArbOy

Kayıtlı Üye
293286_487094051316546_1108055538_n.jpg

Avrupa Atletizim Şampiyonu..
Doğru yer mi bilmiyorum ama :) bacaklara bakmaktan Bayragı gören yok

---> Yorum Sizin..

Hepsinin yorumu bir birinden komik ...
Aklıma , forumdan yasaklanan "TT" geldi nedense . Olsaydı şimdi yapıştırırdı pis şeriyatçılar lafını :D

---> Yorum Sizin..

xD degil mi?

Yanlız içimden sanki bunlar bizim iyi günlerimiz diyesim geliyor..

---> Yorum Sizin..

:) okadar yorumun bu tarz yorumun bir araya toplanmasi ayri bir sasirtici :)
bukadar sacma sapan yorumlar gercemi acaba diye dusunmeden gecemiyorum.

tt iyiki yok... yine kavga ederdik :)

seriatcilar pis degilki... gercek manada seriati yasayanlar gercek manasini bilenler tertemiz ama sorun, seriat adi altinda birsuru pislik yapanlar. iste bunlar yuzunden seriat sadece kol, bacak kesen taslayan olarak gorunuyor... neyseeeeee

diyerek... yukardaki yorumlar komik ve sacmadan ote sinri bozucu.

turkiyenin iyi veya kotu halleriyle alakasi olmayan seyler. Hic kimse Turkiye' de zorla birsey yaptiramaz... ha sinavlarda ve okullarda zorla bas actirmaktan haric. yada mini etek giymis biri kizi okula alma mak .... (nezaman bu sacmaliklar biter Turkiye gercek ozgurlugune kavusur)

ayyy tamam sustum :)

---> Yorum Sizin..

Bunlar iyi günlerimiz.
Katılıyorum ;)

:) okadar yorumun bu tarz yorumun bir araya toplanmasi ayri bir sasirtici :)
bukadar sacma sapan yorumlar gercemi acaba diye dusunmeden gecemiyorum.

tt iyiki yok... yine kavga ederdik :)

seriatcilar pis degilki... gercek manada seriati yasayanlar gercek manasini bilenler tertemiz ama sorun, seriat adi altinda birsuru pislik yapanlar. iste bunlar yuzunden seriat sadece kol, bacak kesen taslayan olarak gorunuyor... neyseeeeee

diyerek... yukardaki yorumlar komik ve sacmadan ote sinri bozucu.

turkiyenin iyi veya kotu halleriyle alakasi olmayan seyler. Hic kimse Turkiye' de zorla birsey yaptiramaz... ha sinavlarda ve okullarda zorla bas actirmaktan haric. yada mini etek giymis biri kizi okula alma mak .... (nezaman bu sacmaliklar biter Turkiye gercek ozgurlugune kavusur)

ayyy tamam sustum :)

Sürü psikolojisi var herkeste biri bisey yapar herkes arkasndan gider :)

---> Yorum Sizin..

Ordaki yorumlara mı buradaki yorumlara mı gülmeliyim bilemedim...O yorumlar ne kadar gülünc ise sizinkilerde onlardan aşagı kalmamış arkadaşlar kusura bakmayın..Begenmediniz tarzda yorum yapmışsınız...Hiç kimse aglayarak türk bayragını sırtında taşıyan kız için güzel bir söz yazmamış bu da ilginc

---> Yorum Sizin..

Bu tür yorum yapan zihniyete sesleniyorum bırakın onun taktirini yaradan belirlesin size düşmez.
Bayrak kutsaldır nasıl taşınırsa taşınsın.

Son düzenleme:
---> Yorum Sizin..

bu yorumları gördükçe laikliğin ne kadar güzel bişey olduğunu insan bir kere daha anlamış oluyor..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri