Yorum lütfen

paRad0x

Kayıtlı Üye
ben rüyamda biryer gördüm en başta düğün alanı gibi böyle köy evleri gibi geniş bahçesi olan bir evdeydim etraf kalabalıktı sonra gece yarısı oldu kimse yok bahçede bende içeri girdim içerdede kimse yok sonra geri dışarı çıktım bahçeye gökyüzü öyle yakındıki sanki yıldızlar avucumun içinde gibi hepsi önümde siyah gökyüzünde pırlanjta gibi yıldızlar sonra bir ses geldi ben kim oldugunu bilmiyorum güzel bir müzik sesi geldi ney desem ney değil ama insanın ruhunu okşuyor azımdan bir söz çıktı Allah'ın Resulü senmisin dedim cevap yoktu dışarı çık dedi çıktım bahçe kapısından hemen ilerde küçük bir tepe var yürü diye ses geldi yürüdüm tepeye çıktım elimde bir kitap belirdi dışı resimsiz işlemesiz sanki böyle deriden saf kahverengi kapağı var oku diye ses geldi açtım ama ne türkçe ne ingilizce ne arapça ne farsça rusça vb. bugüne kadar ki hiçbir alfabeye benzemiyordu okuyamıyordum ve çok aşırı terliyordum ben okuyamıyordum alnımdan sırtımdan terler boşalıyordu sırıl sıklam ve sonra uyandım

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri