Yorgunum Sadece

Ms.Tekinkus

Bayan Üye
qünLük kardeşş buqün neLer oLdu neLer bitti bi anLatsam ''sallama lem:160:'' dersin:D sbh bi qüzeL uyandımm nie uyanıosam yat işte yattıqın yerDe.. uyanmaz oLaydım ! annem ewi baştan aşaqı temizLetti siLmedim süpürmediqim yer kaLmadı. şuan haLa oram buram aqrımakta.. :D hernese temizLik fasLı bitti zııııııır teLefon arayn kim Dersin :s okuL müdür yardımcısı. aceLe okuLa qeL caqırdı kosa kosa qittim walla(doLmuşLarın soyumu tükendi dmeeyin koşmayı sewiorm:D) okuLun ne kdr zırzawat işLeri warsa bana yükledi.. 2 saat pcde derqiye kapak hazırLadım. sonra bi koşuuu ewe.. aman yarabbim oDa ne ew tıkLım tıkLım cocuk doLu kowdum hepsini başım catLıodu Ztn, üstüne biDe maniTa ekLendimi oh dedm tmm.. ayrıLmak üzereyiz moreLim çift sıfır. üzüLmüorm asLında ppppf nese mudLuyum yhnede cok yorqunum ama baya bi spor yaptım buqün ii qeLdi.. hahaha sonuc oLarak burdayım dusLerforummm bnm aiLemmmm sewiorum sizLeri ii qeceLerr hahaha

---> Yorgunum Sadece

iyiki ayrılıyosun nekadar MutLu olduk bi biLsen..:)

Sen MutLuysan Sorun yok cnm..

Hayatı Dilediqin qibi yaşa..

iyiki varsın..;)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers
vozol
antalya havalimanı transfer
Geri