Yönetimi Tebrik ediyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endLesS

Webmaster
En başta bugün gördüğüm bir uygulama için. Sonra ise Afrika konularında konunun üzerine düştüğünüz için.

Foruma girdiğimde Atatürk Diyorki; yazan bölümü çok sevdim. Dilerim orası hep öyle kalır. Çünkü Ulu Önderin laflarını maziye gömmek yerine gün yüzüne çıkartıp. Ha Atatürk bunu demişti diyebileceğimize inanıyorum. Atamızın hiçbir boş sözü yoktur bunu biliyorsunuz.

Diğer yandan Anasayfadaki Duyuru bölümünde yaptığınız grafik bölümü. Afrika adına üye olan veya olmayan herkese bu da bir hatırlatma olmuş.

Allah Razı olsun.

Canı Gönülden kutlarım sizi.

---> Yönetimi Tebrik ediyorum.

teşekkürler Melih..
ne mutlu bize en ufak bır katkımız olursa Afrıka adına..

Ataturk Konusundada Haklısın. yenı bır uygulama. gece uyksuz bıtkın bır haldeyken geldı aklıma . begenılmesı hosuma gıttı.

sagol dusuncelerın ıcın

atatürkü beğendım . .
elınıze sağlık güzel olmuş :)

aynen bende bayıldımm :)

özellikle Atatürk diyor ki uygulamasına :)

ble bir dönemde böle hasas bir yaklaşım bizim siteyede bu yakışır..

Ben de tebrik ederim, her şey çok güzel olmuş :)

Özellikle anasayfadaki afrikaya yardım duyurusuna tıklayınca benim açtığım konuya yönlendirilmesi beni çok mutlu etti :Ü

İki Uygulamada Takdir edilecek uygulamalar. Atatürk'ün Sözleriyle şuan burdayız. Teşekkürler Duslerforum...

İki uygulama da çok güzel ve duyarlı.. Atatürk sözlerinin bu rengi daha güzel durmuş :)

teşekkürler Melih..
ne mutlu bize en ufak bır katkımız olursa Afrıka adına..

Ataturk Konusundada Haklısın. yenı bır uygulama. gece uyksuz bıtkın bır haldeyken geldı aklıma . begenılmesı hosuma gıttı.

sagol dusuncelerın ıcın

guzel ama sanki hafif forum yavasliyormu bilmiyorum

diger turlu tebrik hak ediyor forum:106::106:

Tebrikler ...Ellerine Saglik Hersey Cok Güzel Olmus..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri