Yönetime çekilin çağrısı !

karagümrük

Kayıtlı Üye
Taraftarlar Şükrü Saracoğlu Stadı’nın önünde toplanıp protestolarda bulundu.

Futbol Federasyonu’nun şok kararı sonrasında Sarı- Lacivertli taraftarlar Şükrü Saracoğlu Stadı’nın önünde toplanıp protestolarda bulundu.

Fenerbahçe’nin Şampiyonlar Ligi’nden alınıp yerine Trabzonspor’un dahil edilmesi Sarı-Lacivertli taraftarları isyan ettirdi. Bu gelişmeler sonrasında akşam saatlerinde taraftarlar Şükrü Saracoğlu Stadı’nın önünde toplanarak protestolara başladı.

Stattaki kulüp binasında gerçekleştirilen olağanüstü yönetim kurulu toplantısı sırasında, dışarıda toplanan taraftarlar yönetimden takımı Spor Toto Süper Lig’den çekmesini istedi. Taraftarlar, stadın önünde bulunan caddeyi zaman zaman trafiğe kapatırken, yaptıkları tezahüratlarla da isteklerini dile getirdi. Sarı-lacivertliler, “Aciz yönetim istemiyoruz’’, “Bu takım bu sene bu ligden çekilecek’’ ve “Çekilmeyen yönetim istifa etsin’’ şeklinde tezahüratlar yaptı. Taraftarlar zaman zaman da ezeli rakipleri Galatasaray aleyhine tezahüratlarda bulundu.

Yıldırım’a gidiliyor
Şükrü Saracoğlu Stadı önünde toplanan taraftarlardan 1 temsilci, olağanüstü toplantıda bulunan yönetim kurulu ile görüştü. Taraftar temsilcisi, “Ligden çekilelim” teklifini yönetime ilettiğini belirterek yönetim kurulu üyelerinin bugün Metris Cezaevi’nde tutuklu bulunan kulüp başkanı Aziz Yıldırım’ın yanına gideceklerini ve durumu anlatıp görüş alacaklarını söyledi. Taraftar temsilcisi, yönetim kurulunun başkanla yapılacak görüşmenin ardından olağanüstü kongre kararı alabileceğini ve ligden çekilmenin de gündeme gelebileceğini iletti. Şampiyonlar Ligi’ne alınmamayı protesto eden taraftarlar, stat önünde protestolarını sürdürürken, zaman zaman TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar, Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve Trabzonspor Kulübü aleyhine tezahüratlar da yaptı

Bağdat'ta cafeler basıldı
UEFA’nın kararına kızan Fenerbahçe taraftarı, Bağdat Caddesi’ne çıktı. Aynı saatlerde Real Madrid-Galatasaray maçını yayınlayan cafelere saldıran Sarı-Lacivertli taraftarlar televizyonları kırdı.

Çekilirse ne olur?
Futbol Disiplin Talimatı’nın 45’e 2 maddesi: TFF tarafından düzenlenen liglere yada kupalara katılmayan kulüpler aksine bir düzenleme bulunmadığı sürece bir alt lige düşürme cezasıyla cezalandırılır. (Habertürk)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri