Yönetim ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

endLesS

Webmaster
Merhaba.

Benim üslubuma kızıyorsunuz haklı olarak ama bi maruzatım var.

http://www.duslerforum.org/futbolun-adaleti-varsa-sampiyonuz-t350323.html?t=350323

http://www.duslerforum.org/emre-ankaragucu-8217-nden-hangi-futbolculari-aradi-t350025.html

http://www.duslerforum.org/bekiroglu-8217-ndan-fenerbahce-8217-ye-gonderme-t349808.html

Gibi konularda ve bazı mesajlarında beni ve özellikle Tuttuğum takımımın klübüne dair iftiralar ve çamur atıcı yorumlar ve konularda müdahale edilmeksizin saçma sapan ve uyduruk haberlerle adeta beni ve bazı Fenerbahçeli kardeşlerimi " Tartışmaya " tahrik ediyor. Anneme şikayet eder gibi algılanmasın ben uyarı aldıysam bu konu yüzünden forumda gereği yapılmalı. Hayır efendim ne gerek var böyle konulara ? Bizde biliriz açmayı elimizde bizimde var ama madem forum kurallarında var böyle bir madde herkes uymalı Biz uyuyorsak haksızmıyım ?

---> Yönetim ?

bakıyorumda hepsi benim konum masallah.
ben konuları açıyorum çünkü gazetede haber bölümde var.
ve hiçbir cevap vermedım onlara farkındaysan.
bizde neler görüyoruzda susuyoruz.

---> Yönetim ?

Yapma melih sizin de açtığınız böle konular var bunlar neki çok daha kötüleri :)

---> Yönetim ?

bakıyorumda hepsi benim konum masallah.
ben konuları açıyorum çünkü gazetede haber bölümde var.
ve hiçbir cevap vermedım onlara farkındaysan.
bizde neler görüyoruzda susuyoruz.

Damla benim takım senin takımı döver demedim.

Kışkırtıcı konular var dedim o kadar. Haksızsam onu yaz bahane değil

Yapma melih sizin de açtığınız böle konular var bunlar neki çok daha kötüleri :)

Aslı Gardeş ben benim suçum yok dedim mi ? Akşam gördün konuyu sen gözünle :)

---> Yönetim ?

Spor bölümlerinde artık bu şekilde yorumları özellikle takip ediyorum. Bu yorumlara izin vermeyelim.
Uyarılara uymayan olursa da kurallar çercevesinde uyarı ban'ı alacaktır tarafımca.

---> Yönetim ?

Aslı Gardeş ben benim suçum yok dedim mi ? Akşam gördün konuyu sen gözünle :)
Ben o konunun nie açıldığını anlamamıştım şu an anlıyorum futbol yüzünden olduğunu..
Senden öle çok sert bir yorum görmedim futbol konularında doğruyu sölemek gerekirse :)

---> Yönetim ?

Spor bölümlerinde artık bu şekilde yorumları özellikle takip ediyorum. Bu yorumlara izin vermeyelim.
Uyarılara uymayan olursa da kurallar çercevesinde uyarı ban'ı alacaktır tarafımca.

konu açmak suç mu oldu adminim ?
onlarınn yaptıgı yorumlar ?
hakaretler neden dikkate alınmıyor?
onların soktugu laflar.

---> Yönetim ?

Ben o konunun nie açıldığını anlamamıştım şu an anlıyorum futbol yüzünden olduğunu..
Senden öle çok sert bir yorum görmedim futbol konularında doğruyu sölemek gerekirse :)

Diyom ya Gardeş. Ben atmış olabilirim de attığım düşünülerek bazı uyarılar almışımdır. Yahu olabilir olmaz değil insanoğlu 0 kusursuz diye birşey yok ama adalet meselesi benim derdim.

Dream söyledi delikanlıca kardeş dikkat et diye . EyvAllah kardeşim dedim bir daha yapmadım. Aksine girip Bjk konularında düzgün yorumlar attım teşekkürler ettim.Ama gerek yok böyle şeylere yok bizim Günahımız neymiş. Bu pankart açıldıktan sonra Türkiyenin En Büyük Taraftar Gruplarından Olan Genç Fenerbahçeli abilerimizde cevap verdi onun konusu açıldı. Farkındaysan bu tarz şeyler yaşanıyor. Ama bir yere kadar değil mi ?

---> Yönetim ?

Hay Fenerbahçe kadar..

ile baslayan msjın sılındı

dıkkatlı yorum yapın once daha sonra sıkayette bulunun..

---> Yönetim ?

özkan onların demedikleri kalmadı hamsi dediler onu dediler ben 2 konu açınca kabahat oldu.bu konuya bi açıklık getirir msn

---> Yönetim ?

Hay Fenerbahçe kadar..

ile baslayan msjın sılındı

dıkkatlı yorum yapın once daha sonra sıkayette bulunun..

Kardeş dün şikayet konusu açılmıştı hakkımda tamam dedim yapmam bi daha onu görmedin sanırım neyse o konu hakkında uyarımı aldım özürümü diledim anlıyacağın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri