Yönetim

Deathalone

Banned
Genel Müdürümüzün Mesajı

Sevgili müşterilerimiz, iş ortaklarımız ve çalışanlarımız,

İletişim dünyasında, teknoloji değişiyor; müşteriler ve beklentileri değişiyor; iş modelleri değişiyor. Kapsamlı ve uzun soluklu bir geçiş döneminde olan Türk Telekom için değişim bir varış noktası değil, hiç bitmeyen bir yolculuk...Paul Doany

Rekabetin de yoğun olduğu bu geçiş sürecinde Türk Telekom, müşterilerine her zaman her yerde müşteri odaklı entegre iletişim çözümleri sunma misyonuyla hareket ediyor. Sabit, mobil ve internet hizmetlerini bir arada sunabilen Türk Telekom; iletişim, teknoloji ve içeriği birleştiren tam entegre servis sağlayıcı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen eşsiz bir şirketler grubu ve bu yaklaşımı, müşteri memnuniyetinin kilit unsuru olarak görüyor.

Değişmeyen tek şeyin değişim olduğu bir sektörde eldekilerle yetinmek mümkün değil. Yatırım projelerimizin arkasındaki motivasyon kaynağı da budur. Türk Telekom, telekomünikasyon alanında Türkiye’nin en ileri teknolojileri geliştirmesini, kullanmasını ve ihraç etmesini sağlayacak olan altyapıya yatırım yapma tarihi görevini sürdürecektir.

Türk Telekom’un kayda değer başarıları; farklı geçmişleri, teşebbüs ve fikirleriyle anlamlı bir sinerji yaratarak şirketimizin değerini artıracak, yakın zamanda bünyemize katılan bilişim teknolojileri şirketleri vasıtasıyla uluslararası pazarlara açılarak taçlanıyor.

Türk Telekom’un başarısı, büyümesi ve lider konumunu koruması büyük ölçüde, ülkenin her yanındaki müşterilerimize hizmet eden çalışanlarımızın emeklerine dayanıyor. Çalışanlarımızın bağlılığı ve yaratıcılığı, Türk Telekom’un istikrarlı bir şekilde hedeflerine ulaşmasını ve bu hedeflerin de ötesine geçmesini ve en yüksek seviyede müşteri memnuniyeti elde edilmesini sağlayacak.

Hizmetlerini ve ürünlerini tüm değerli müşterilerine ulaştırabilmek Türk Telekom Grubu için bir ayrıcalıktır.

Sevgilerimle,

Dr. Paul Doany
Genel Müdür
YÖNETİM KURULU

* Mohammed Hariri Yönetim Kurulu Başkanı
* İbrahim Şahin Yönetim Kurulu Başkan Vekili
* Dr. Paul Doany Yönetim Kurulu Üyesi
* Saad Zafer M Al Kahtani Yönetim Kurulu Üyesi
* Abdullah Tivnikli Yönetim Kurulu Üyesi
* Samir Asaad O Matbouli Yönetim Kurulu Üyesi
* Basile Yared Yönetim Kurulu Üyesi
* İsmet Yılmaz Yönetim Kurulu Üyesi
* Dr. Ali Arıduru Yönetim Kurulu Üyesi
* Mehmet Habib Soluk Yönetim Kurulu Üyesi

DENETİM KURULU

* Efkan Ala Denetim Kurulu Üyesi
* Prof. Dr. Aydın Gülan Denetim Kurulu Üyesi
* Doç. Dr. Tuna Tuğcu Denetim Kurulu Üyesi

İCRA KOMİTESİ

* Mohammed Hariri İcra Komitesi Başkanı
* İbrahim Şahin İcra Komitesi Başkan Vekili
* Dr. Paul Doany İcra Komitesi Üyesi
* Abdullah Tivnikli İcra Komitesi Üyesi
* Saad Zafer M. Al Kahtani İcra Komitesi Üyesi

DENETİM KOMİTESİ

* Basile Yared Denetim Komitesi Başkanı
* Mehmet Habib Soluk Denetim Komitesi Üyesi
* Samir Asaad O Matbouli Denetim Komitesi Üyesi

ÜST YÖNETİM

* Dr. Paul Doany Genel Müdür
* Celalettin Dinçer Operasyon Başkanı
* Mustafa Uysal Finans Başkan Vekili
* Mehmet Candan Toros Uluslararası ve Toptan Satış Başkanı
* Şükrü Kutlu Regülasyon ve Destek Hizmetleri Başkanı
* Kamil Gökhan Bozkurt İnsan Kaynakları Başkanı
* Dr. Mehmet Kömürcü Hukuk Başkanı
* Dr. Ramazan Demir Strateji ve İş Geliştirme Başkanı
* Erem Demircan Pazarlama ve İletişim Başkanı
* Aydın Çamlıbel Satış Başkanı
* Haktan KILIÇ Müşteri İlişkileri Başkan Vekili
* Dr. Nazif Burca İç Denetim Başkanı

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri