Yönetim Rütbeleri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

тυяк

Kayıtlı Üye
Gördüğüm kadarıyla moderatörken direk bi sonraki rütbemiz adminlik oluyor . Bence yönetici rütbelerinin biraz çeşitlenmesi lazım

Administrator - Admin - Co Admin - SuperModerator - Moderator - DenemeModerator

Seklinde Rütbeler Olsa Daha Güzel Olur Bence

---> Yönetim Rütbeleri

Yetki Kısıtlanırsa O Olabilir ama Yetkiler Aynıyken Admin Rütbelerinin Degişmesine Ne kadar Gerek Olabilir ki =)

---> Yönetim Rütbeleri

Admin Rütbeleri Değişmez ..

Ama Moderatörümüz Fazla Olduğundan S.Mod - Mod Olabilir Benimde Aklımdaydı Bu Fikir

---> Yönetim Rütbeleri

Deneme mod ve mod süper modu etkisiz kılıyor yani ne kadar çok renk o kadar lunaparklık eğlence.;)

Bence renklerin durumu ve rütbe konumları iyi. Bu konu hakkında benimde daha önce bu tür bir düşüncem olmuştu lakin kurucu tarafından rütbe sayılarının yeterli olduğu söylendi.

Administrator - Admin - Co Admin - SuperModerator - Moderator - DenemeModerator

Administrator-- Şu an ki kurucular oluyor. Bahsettiğiniz admin de mavi renkler yani onların bir altı burda co -admin ve süper mod pasif kalıyor.

Son düzenleme:
---> Yönetim Rütbeleri

Semih İle Konuştum .

Yarın Bir Aksilik Olmaz İse Rütbelere Süper Mod Eklenecek ;)

D.Mod Olanlar , Yetki İsteyen Arkadaşlardır , İyi Görülürlerse Mod Olurlar ..

Modluktan Sonra Adminlik Çok Zor , Hiç Olmazsa SüperMod Olabilirler , Zaten Mod Sayımız Fazla İyi Olur

---> Yönetim Rütbeleri

Semih İle Konuştum .

Yarın Bir Aksilik Olmaz İse Rütbelere Süper Mod Eklenecek ;)

D.Mod Olanlar , Yetki İsteyen Arkadaşlardır , İyi Görülürlerse Mod Olurlar ..

Modluktan Sonra Adminlik Çok Zor , Hiç Olmazsa SüperMod Olabilirler , Zaten Mod Sayımız Fazla İyi Olur
:2:teşekkürler kanka

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri