Yönetim biraz daha dikkat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

makaksel

Banned
Sitenizi yeni farkettim güzel görüp incelemek için üye oldum... Üye olmamla sitenizdeki en önemli detayın gözden kaçtığını gördüm...

Emeğe saygı kalmamış... Paylaşım yaparken bile hırsızlık yapar olmuşuz bu ne böyle ya... Tamam anladık paylaşım yapıyorsun alıntı yaptın fakat o alıntı yaptığın eserin sahibine ve esere saygıdan ötürü bir alıntıdır ibareti ve esern yazarının ismini altına ekleyemezmisin? Dedim ya herşeyde hırsızlık hadi onlar yapmadı sizler yönetim olarak bunun karşısında olduğunuzu emeğe saygı gösterilmesi gerektiğini ve eser sahibinin izni olmadan eserinin alınıp kopyalanarak kullanılamayacağını ve altına başka isimler yazılamayacağını bunun 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suç olduğunu bilmiyormusunuz.... Lütfen biraz daha dikkat ve emeğe saygı.....

---> Yönetim biraz daha dikkat

hakLısında

Buna hangi forum dikkat ediyorki biz edeLim ?

Neden o kadar Forum icinden biz ?

Ben bütün gördüm haksızlıkları ilk gördüğüm şekilde aktarıyorum diğerleriyle sizi ayırarak sadece size yapmadım bunu..... Ve Diğerlerinden farkınızın olmasını istedim..... farkınızın olmasını sizlerde isterseniz tabiiki.... Ve bu olayda o kadar zor değil sadece biraz daha dikkat..... Emeğe saygı değil mi?

iLk Actıgın Konuda " Adresimiz www.DuslerForum.org " Neden yaziyor biLiyormusun ?

Bizim Forumumuzdaki Bütün Konuların Başka Bir Foruma Aktarıldıgını Gördük

Bu Emek Hırsızlıgı Degilmidir ?

Bizim 4 Senede Actıgımız , Büyüttügümüz Forumu

Adam 15 tl Vererek Aldıgı Programla 1 Saatte cekiyor ?

Bence Böylelerine Gidip Bunları Yazmalısın..

başka bir siteden alınıp buraya konuluyor ve belki alındığı sitede eser sahibinin adı yazmıyordur. ayrıca kasten yapılan bir şey değilki hırsızlık densin =)

geLde onu arkadasa anlat

geLmis burda bizi hırsızlıkla , emek hırsızlıgıyla sucluyor..

Sen Git Şiirin sahibi gelsin

Siir seninmidir geLip burda Konusuyorsun ?

ha Seninsede

Git Mahkemeye

Adalet gerekeni yapar merak etme .

kilit.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri