Yönetici Arkadaşlardan Ricamdır

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
---> Yönetici Arkadaşlardan Ricamdır

Tamam duzenleyebilirsiniz.Bunu bıze sormanıza gerek yok.

Düzenle butonu bölümde görünmediği için düzenleme yapamıyorum ?

burada düzenle butonunu görüyorum ama günlük konusunda düzenle butonu görünmüyor

Tamam ben kişisel sayfa konunuz sandım.Tekrar yazacagım buraya ozaman bilgi vereceğim.

eğer mümkünse silinse daha makbule geçicek

bu konuyla ilgilenecekmisiniz arkadaşlar en kısa sürede ?

Admin arkadaşlardan bir tanesi şu konuyu halledebilirmi aceba . Rica ediyorum günlükteki konumu silebilirmisiniz. Yada bi düzenle butnu ekleyin 2 dk da düzenleyim ben . Ama bişeyler yapın artık lütfen.

Moderatör tarafında düzenlendi:

Bende sesleniyorum artık yöneticilere. Gördüğünü biliyoruz yönetim :Ç

1 Mesaj yazmanız yeterli konuya. 2 veya daha fazla mesaj yazmak konunuzun işlem hızını değiştirmez.
Konularınızı silmemizi talep etmeyim.Madem sileceksiniz neden açıyorsunuz.açıyorsanızda silmeyin.değiştirmek istediğiniz yerler için de bekleyin.
+
Tekrar cevap yazana kadar herhangi bir yorum yazmayın...

Kişisel Konular açılıyor . Canı istediği zamanda silmek istiyor . Anlık insan psikolojisi değişimleri . Her konuda " Yasaklama " getirmenizi anlamsız buluyorum . Madem sileceksiniz o halde açmayın mantıksızlığın ta kendisi .

Üyenin kendi sayfasıysa eğer orası , bir nevi " E-Günlük " ise görmek istemediklerini silmesi onun en doğal hakkıdır .

Kişisel Konular açılıyor . Canı istediği zamanda silmek istiyor . Anlık insan psikolojisi değişimleri . Her konuda " Yasaklama " getirmenizi anlamsız buluyorum . Madem sileceksiniz o halde açmayın mantıksızlığın ta kendisi .

Üyenin kendi sayfasıysa eğer orası , bir nevi " E-Günlük " ise görmek istemediklerini silmesi onun en doğal hakkıdır .

Size Fikrinizi Soran Oldu mu Acaba ?

Nedendir bu her konuya bir dalma, bir artistik tavırlar anlamış değilim.

rica ediyorum yapmayın bunu birdaha.

~~~~~~~~~~~~~~~~

diğer konuya gelınce ana sayfada en altta yazıyor

http://www.duslerforum.org/genel-forum-kurallari-forum-rules-t145.html

Duslerforum.ORG, Hukuka, Yasalara, Telif Haklarına Ve Kişilik Haklarına Saygılı Olmayı Amaç Edinmiştir. Duslerforum.ORG, 5651 Sayılı Yasa 'da Tanımlanan Yer Sağlayıcı Olarak Hizmet Vermektedir. İlgili Yasaya Göre, Duslerforum.ORG Yönetiminin Hukuka Aykırı İçerikleri Kontrol Etme Yükümlülüğü Yoktur. Bu Sebeple, Duslerforum.ORG -Uyar ve Kaldır- Prensibini Benimsemiştir. Telif Hakkına Konu Olan Eserlerin Yasal Olmayan Bir Biçimde Paylaşıldığını Ve Yasal Haklarının Çiğnendiğini Düşünen Hak Sahipleri Veya Meslek Birlikleri, [email protected] Mail Adresinden Bize Ulaşabilirler. Buraya Ulaşan Talep Ve Şikayetler İncelenerek İhlal Olduğu Belirlenen İçerikler Duslerforum.ORG 'dan Kaldırılacaktır. Ayrıca, Mahkemelerden Talep Gelmesi Halinde Hukuka Aykırı İçerik Üreten Ve Hukuka Aykırı Paylaşımda Bulunan Üyelerin Tespiti İçin Gerekli Teknik Veriler Sağlanacaktır. Ayrıca; "Üyeliğimi Sil" , "Yazdıklarımı Sil" , "Beni Banla" Gibi İstekte Bulunan Üyelerin İstekleri Yerine Getirilmez.. Forum da ki Arkadaşlıklar Forum Dışına Çıkamaz O Yüzden MSN , Facebook Gibi Sosyal Paylaşım Siteleri Üzerinden Tanışmak Veya Tanışmaya Çalışmak Ban Sebebidir..
Bu Site En İyi 1024*768 Çözünürlükte Görüntülenir. Forum'da Daha Rahat Gezebilmeniz İçin Google Chrome Öneriyoruz

yinede sizi magdur etmemek ıcın maıl attıgınız yazıları sildim..

iyi forumlar

Size Fikrinizi Soran Oldu mu Acaba ?

Nedendir bu her konuya bir dalma, bir artistik tavırlar anlamış değilim.

rica ediyorum yapmayın bunu birdaha.

~~~~~~~~~~~~~~~~

diğer konuya gelınce ana sayfada en altta yazıyor

http://www.duslerforum.org/genel-forum-kurallari-forum-rules-t145.html

Duslerforum.ORG, Hukuka, Yasalara, Telif Haklarına Ve Kişilik Haklarına Saygılı Olmayı Amaç Edinmiştir. Duslerforum.ORG, 5651 Sayılı Yasa 'da Tanımlanan Yer Sağlayıcı Olarak Hizmet Vermektedir. İlgili Yasaya Göre, Duslerforum.ORG Yönetiminin Hukuka Aykırı İçerikleri Kontrol Etme Yükümlülüğü Yoktur. Bu Sebeple, Duslerforum.ORG -Uyar ve Kaldır- Prensibini Benimsemiştir. Telif Hakkına Konu Olan Eserlerin Yasal Olmayan Bir Biçimde Paylaşıldığını Ve Yasal Haklarının Çiğnendiğini Düşünen Hak Sahipleri Veya Meslek Birlikleri, [email protected] Mail Adresinden Bize Ulaşabilirler. Buraya Ulaşan Talep Ve Şikayetler İncelenerek İhlal Olduğu Belirlenen İçerikler Duslerforum.ORG 'dan Kaldırılacaktır. Ayrıca, Mahkemelerden Talep Gelmesi Halinde Hukuka Aykırı İçerik Üreten Ve Hukuka Aykırı Paylaşımda Bulunan Üyelerin Tespiti İçin Gerekli Teknik Veriler Sağlanacaktır. Ayrıca; "Üyeliğimi Sil" , "Yazdıklarımı Sil" , "Beni Banla" Gibi İstekte Bulunan Üyelerin İstekleri Yerine Getirilmez.. Forum da ki Arkadaşlıklar Forum Dışına Çıkamaz O Yüzden MSN , Facebook Gibi Sosyal Paylaşım Siteleri Üzerinden Tanışmak Veya Tanışmaya Çalışmak Ban Sebebidir..
Bu Site En İyi 1024*768 Çözünürlükte Görüntülenir. Forum'da Daha Rahat Gezebilmeniz İçin Google Chrome Öneriyoruz

yinede sizi magdur etmemek ıcın maıl attıgınız yazıları sildim..

iyi forumlar

Anlayışınız için teşekkür ediyorum. Böyle bir durumun bir daha yaşanmayacağından sizi temin ederim.
Tekrardan anlayışınız için teşekkür ederim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri