Vivaldi
Kayıtlı Üye
http://www.duslerforum.org/cizgisiz-defter-t410031.html Günlükteki bazı konularımı düzenlemek istiyorum bu konuda yardımcı olabilirmisiniz admin arkadaşlar ?
Tamam duzenleyebilirsiniz.Bunu bıze sormanıza gerek yok.
Tamam ben kişisel sayfa konunuz sandım.Tekrar yazacagım buraya ozaman bilgi vereceğim.
Kişisel Konular açılıyor . Canı istediği zamanda silmek istiyor . Anlık insan psikolojisi değişimleri . Her konuda " Yasaklama " getirmenizi anlamsız buluyorum . Madem sileceksiniz o halde açmayın mantıksızlığın ta kendisi .
Üyenin kendi sayfasıysa eğer orası , bir nevi " E-Günlük " ise görmek istemediklerini silmesi onun en doğal hakkıdır .
Size Fikrinizi Soran Oldu mu Acaba ?
Nedendir bu her konuya bir dalma, bir artistik tavırlar anlamış değilim.
rica ediyorum yapmayın bunu birdaha.
~~~~~~~~~~~~~~~~
diğer konuya gelınce ana sayfada en altta yazıyor
http://www.duslerforum.org/genel-forum-kurallari-forum-rules-t145.html
Duslerforum.ORG, Hukuka, Yasalara, Telif Haklarına Ve Kişilik Haklarına Saygılı Olmayı Amaç Edinmiştir. Duslerforum.ORG, 5651 Sayılı Yasa 'da Tanımlanan Yer Sağlayıcı Olarak Hizmet Vermektedir. İlgili Yasaya Göre, Duslerforum.ORG Yönetiminin Hukuka Aykırı İçerikleri Kontrol Etme Yükümlülüğü Yoktur. Bu Sebeple, Duslerforum.ORG -Uyar ve Kaldır- Prensibini Benimsemiştir. Telif Hakkına Konu Olan Eserlerin Yasal Olmayan Bir Biçimde Paylaşıldığını Ve Yasal Haklarının Çiğnendiğini Düşünen Hak Sahipleri Veya Meslek Birlikleri, [email protected] Mail Adresinden Bize Ulaşabilirler. Buraya Ulaşan Talep Ve Şikayetler İncelenerek İhlal Olduğu Belirlenen İçerikler Duslerforum.ORG 'dan Kaldırılacaktır. Ayrıca, Mahkemelerden Talep Gelmesi Halinde Hukuka Aykırı İçerik Üreten Ve Hukuka Aykırı Paylaşımda Bulunan Üyelerin Tespiti İçin Gerekli Teknik Veriler Sağlanacaktır. Ayrıca; "Üyeliğimi Sil" , "Yazdıklarımı Sil" , "Beni Banla" Gibi İstekte Bulunan Üyelerin İstekleri Yerine Getirilmez.. Forum da ki Arkadaşlıklar Forum Dışına Çıkamaz O Yüzden MSN , Facebook Gibi Sosyal Paylaşım Siteleri Üzerinden Tanışmak Veya Tanışmaya Çalışmak Ban Sebebidir..
Bu Site En İyi 1024*768 Çözünürlükte Görüntülenir. Forum'da Daha Rahat Gezebilmeniz İçin Google Chrome Öneriyoruz
yinede sizi magdur etmemek ıcın maıl attıgınız yazıları sildim..
iyi forumlar
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.