arkadaşlar,yazı rengimi mavi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim,mesajlara cevap yazarken
Apollo45 Kayıtlı Üye 22 Eyl 2013 #1 arkadaşlar,yazı rengimi mavi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim,mesajlara cevap yazarken
bluee Kayıtlı Üye 22 Eyl 2013 #2 ---> yönetici arkadaşlar bi bakabilir mi ? NicolaTesla' Alıntı: sonuçta insan değil mi olacak okadar Genişletmek için tıkla ... yapabiliyorsun gördüğüm kadarıyla.
---> yönetici arkadaşlar bi bakabilir mi ? NicolaTesla' Alıntı: sonuçta insan değil mi olacak okadar Genişletmek için tıkla ... yapabiliyorsun gördüğüm kadarıyla.
'Gülümse :D Prenses 22 Eyl 2013 #3 ---> yönetici arkadaşlar bi bakabilir mi ? sabit olsun istiyorsan rengi. o sistem yok bizim sitemizde.
---> yönetici arkadaşlar bi bakabilir mi ? sabit olsun istiyorsan rengi. o sistem yok bizim sitemizde.
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 22 Eyl 2013 #4 ---> yönetici arkadaşlar bi bakabilir mi ? [MENTION=159521]NicolaTesla[/MENTION] Sabitleme sistemi yok malesef. Renk Butonu mevcut dilediğin rengi seçebilirsin
---> yönetici arkadaşlar bi bakabilir mi ? [MENTION=159521]NicolaTesla[/MENTION] Sabitleme sistemi yok malesef. Renk Butonu mevcut dilediğin rengi seçebilirsin
H HaDeS Kayıtlı Üye 22 Eyl 2013 #5 ---> yönetici arkadaşlar bi bakabilir mi ? NicolaTesla' Alıntı: arkadaşlar,yazı rengimi mavi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim,mesajlara cevap yazarken Genişletmek için tıkla ... Bi kere de bi sorun çıkarma yaa.. YOK sana renk meenk...
---> yönetici arkadaşlar bi bakabilir mi ? NicolaTesla' Alıntı: arkadaşlar,yazı rengimi mavi yapmak istiyorum nasıl yapabilirim,mesajlara cevap yazarken Genişletmek için tıkla ... Bi kere de bi sorun çıkarma yaa.. YOK sana renk meenk...