Yokki ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

quattro

Kayıtlı Üye
Siteye yeni üye olanlar direk kapalı bi kutuya girmiş havasına bürünebilir.. Çünkü önceden yasak olmayan bazı iletişim olanakları insanları yakınlaştırmaya yetmiş. Ama sonradan üye olanlar konuya nasıl dahil olacak bilmiyorlar bile.. Kısacası dostluk, kardeşlik site kapanıncaya kadar devam eder gibime geliyor...

---> Yokki ?

gun gectikce sana benziyen yada ayni seylerden haz alan sahislar tanicaksin.kimin adini arkadas; kiminin adini hicbirsey koyacaksin...

kendine ve digerlerine zaman ver.

---> Yokki ?

Bilemiyorum gerçekten.. Sıcak, samimi ortam var çok güzel. Herkes birbirini tanıyo, insanlar birbirlerine isimleriyle hitap edebiliyo ama sonradan üye olanlar ulu orta, açıkta kalmışcasına izlemekle yetinebiliyo..

---> Yokki ?

Bilemiyorum gerçekten.. Sıcak, samimi ortam var çok güzel. Herkes birbirini tanıyo, insanlar birbirlerine isimleriyle hitap edebiliyo ama sonradan üye olanlar ulu orta, açıkta kalmışcasına izlemekle yetinebiliyo..

bende öyleydim :) yinede çok kişi tanımam ama sezen haklı zaman :)

---> Yokki ?

Ay ben sana kiyamam... bak bana..2 ay bile olmadi uye olmam..neysem oyum burda..yani ekstradan bisey ne katiyorum nede cikartiyorum burdakilerin beni sevmesi icin.

cok cok cok samimi oldugum belki 2 3 isim verrim sana.ama selamlastim muhbaet kurdum insanlarda var.

oyle his etme... baktin kimse adim atmiyor sen at..

mesela ben sezen :D muhbatede donmesin muhbaet kosesine bekleriz:))))))))))

---> Yokki ?

bende öyleydim :) yinede çok kişi tanımam ama sezen haklı zaman :)

Zamana laf yok doğru haklıdır. Ama diyelim site uzun süreli bakıma girdi yada Allah göstermesin bi süreliğine kapandı.. Selam verip hal hatır soramıcazmı ? Ben tanıyıp, sevip, dost olduktan sonra bi insanı kaybetmek istemem.. Çünkü yeterince giden insan oldu..

---> Yokki ?

Zamana laf yok doğru haklıdır. Ama diyelim site uzun süreli bakıma girdi yada Allah göstermesin bi süreliğine kapandı.. Selam verip hal hatır soramıcazmı ? Ben tanıyıp, sevip, dost olduktan sonra bi insanı kaybetmek istemem.. Çünkü yeterince giden insan oldu..

ha endiseni anliyorum senin..mesela burda ozel mesaj sistemi yada diger sosyal alanlarla uyelikler paylasimi kesinlikle yasak ( ki adamlar konu acmis belirtmis niye felan).. ama olsun.. bende senin gibiyim.diyorum meselaa site kapansaa birdaha birgul ve diger sevdigim kiisiierle hic ulasimim olmaz.
ama ne blim oyle iste.. kapanmazzz bak sana 2006dan beri :))))

sen simdi kendini tanis; tani... gerisi gelir:67:

---> Yokki ?

Ay ben sana kiyamam... bak bana..2 ay bile olmadi uye olmam..neysem oyum burda..yani ekstradan bisey ne katiyorum nede cikartiyorum burdakilerin beni sevmesi icin.

cok cok cok samimi oldugum belki 2 3 isim verrim sana.ama selamlastim muhbaet kurdum insanlarda var.

oyle his etme... baktin kimse adim atmiyor sen at..

mesela ben sezen :D muhbatede donmesin muhbaet kosesine bekleriz:))))))))))

Zaman desem kafa göz dalarsın diimi bana :D:D:D şaka bi yana gerekirse 1 yıl geçsinde sadece senin gibi olalım :)

---> Yokki ?

Ozaman Bin yeminlerle; Merhaba Sana..............

o zaman ayakta önümü ilikleyerek merhaba diyorm :D 2006 dan beri devam etmesi büyük başarı gerçekten.. O zaman adminler günden güne saatten saate sitenin yedeğini almalı :p Bu samimiyet bi daha bulunamayabilir.. En çok önem verdiğim şey; Menfaat, karşılık beklemeden birşey yapmaktır. Benim mutluluğum, kârlı çıkmam önemli değil. Hep beraber yaşanılan mutluluklar beni ilgilendirir..

---> Yokki ?

o zaman ayakta önümü ilikleyerek merhaba diyorm :D 2006 dan beri devam etmesi büyük başarı gerçekten.. O zaman adminler günden güne saatten saate sitenin yedeğini almalı :p Bu samimiyet bi daha bulunamayabilir.. En çok önem verdiğim şey; Menfaat, karşılık beklemeden birşey yapmaktır. Benim mutluluğum, kârlı çıkmam önemli değil. Hep beraber yaşanılan mutluluklar beni ilgilendirir..

biliyormusun sanal diye karsindakini gormuyorsun diye; hickimse hickimseye ne yalan soylemeli nede en ufak bir sozcukde bile sakli olsa alay etmemeli..seninde kalbin var benimde.. neyse..uzatmim.. burayi burasi yapanda o sadik uyeler iste sahsen benim icin

daha yeniyim ama ne bilim..az bucuk aldim az bucuk verdim birkac paylasim guzel anilar diye dusunuyorum.nedim.dostluk bahar ayinda bir yaprak gibi salinsin.. karda usumeden, hickimsenin elini dondurmadan yazilsin adim adim herseye.........

---> Yokki ?

biliyormusun sanal diye karsindakini gormuyorsun diye; hickimse hickimseye ne yalan soylemeli nede en ufak bir sozcukde bile sakli olsa alay etmemeli..seninde kalbin var benimde.. neyse..uzatmim.. burayi burasi yapanda o sadik uyeler iste sahsen benim icin

daha yeniyim ama ne bilim..az bucuk aldim az bucuk verdim birkac paylasim guzel anilar diye dusunuyorum.nedim.dostluk bahar ayinda bir yaprak gibi salinsin.. karda usumeden, hickimsenin elini dondurmadan yazilsin adim adim herseye.........

Sanrm bni yanlış anladın.. :/ Dalga geçecek biri değilim :S

---> Yokki ?

yok yok oylesine attim onu ortaya..senin nasil bir samimiyetle neler yazdigini algiladim bunuda belirtim..

ilk ve son kez; Yine hosgeldin Aramiza:)))))))))))))))))

belki birgun ben acarim sana bu konuyu; en iyi arkadasim=quatro:)):106:

---> Yokki ?

yok yok oylesine attim onu ortaya..senin nasil bir samimiyetle neler yazdigini algiladim bunuda belirtim..

ilk ve son kez; Yine hosgeldin Aramiza:)))))))))))))))))

belki birgun ben acarim sana bu konuyu; en iyi arkadasim=quatro:)):106:

Heh pekala sorun yok o zaman :)) İnş herşey gönlümüzce, gönlünüzce olurr... :)

---> Yokki ?

Konu nedir..

Yenı gelen ortada kalıyor vs vs .

siteyı bu samımı olan kısıler bırlıkte kurmadı veya dogustan arkadas samımı deıller. sıcak kanlı olur sohbetlere katılırsan zaten onların ıcınde bulursun kendını.

pm msn ıletısım konuları ıcınse defalarca duyuru yaptık bılgı verdık farkımız tarzımız. duslerforumda ıletıısm yasaktır bılgı paylasım ve eglence platformudur forum dısı arkadaslıklarada eglencelere dostluklara karşıyız hersey yerınde ve tadında guzel..

bunu boyle kabul edenlere ıyı forumlar.
etmıyorum dıyenlere hayatta başarılar.

saygılar..

---> Yokki ?

Siteye yeni üye olanlar direk kapalı bi kutuya girmiş havasına bürünebilir.. Çünkü önceden yasak olmayan bazı iletişim olanakları insanları yakınlaştırmaya yetmiş. Ama sonradan üye olanlar konuya nasıl dahil olacak bilmiyorlar bile.. Kısacası dostluk, kardeşlik site kapanıncaya kadar devam eder gibime geliyor...

Öncelikle hoşgeldin arkadaşım senin bahsettiğin konunun üyelik tarihi ile alakası yok,konu tamamen burada bulunma amacınla ilgili ;paylaşım , geyik , sohbet veya sessiz bir şekilde konuları takip etme.Kendimden örnek verirsem beni daha iyi anlayacağını düşünüyorum :) . Üyelik tarihim 2008 mi ne öyle bir şey belki de sitede en eskilerdenim ama sorarsan kaç kişiyle muhabbettim var diye ?Hiç yok desem yeridir.Karşımdaki insan saygı duyuyorum ve karşımda ki insandan saygı bekliyorum , hiç kimseyle bir diyaloğum olmadı (iyi veya kötü) benim burada bulunma amacım ; vakit geçirmek :) ..Bu benim burayı sevmediğimin , üyeleri sevmediğimin bir göstergesi değil, aksine hepsini sever ve saygı duyarım sitenin %90' ı zaten bu siteyi google'da bir şey araken buluyor yada benzer yollardan, yani birçok üye gerçekte görüşmüyor :)...Yani bir ayrımcılık yok en azından son üç yıldır görmedim :)

---> Yokki ?

@quattro

Bu Sorulara Defalarca Değil , Binlerce Kere Cevap Vermişizdir.

Ancak Yeni Gelen Üyelerin Çoğunluğu Bu Konudan Şikayetci.

Ancak Yapacak Birşeyimiz İnanın Yok

Forumun Kuralları Böyledir , Değiştirmeyi Düşünmüyoruz.

Ama Siz Kuralları Beğenmiyorsanız , Başka Foruma Girmekte Veya Yeni Dostluklar Edinmek İcin Başka Siteye Girmekte Elbette Serbestsiniz.

İlla Bu Siteden Dost , Arkadaş Bulmak Zorunda Değilsiniz.

Hatta Şöyle Bi Özeleştiri Yapayım

Bu Kadar Büyük Olan Bi Forumda Doğru Düzgün Gerçek Dostta Bulamazsınız

Bulsanızda 10 Parmağı Geçmez

Çünki Kimsenin Kimseyle İletişime Geçmesi Mümkün Değil

Geçenlerin Çoğunun Dostluklarıda Kısa Sürüyor Zaten..

Umarım Sorularınıza Cevap Bulabilirsiniz Bu Yazdıklarımdan

İyi Forumlar Dilerim.

---> Yokki ?

Zamanla tanırsın insanları hem herkesi tanımakta iyi değildir sakin ol :) bende ilk geldiğimde itici ydim şimdi bi çok kişiyle aram iyi hepsi de gerekli değil zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri