Yok Saydıklarımız: Evsizler
'hayaL Bayan Üye 16 Haz 2012 #2 ---> Yok Saydıklarımız: Evsizler Hep ıyy dedigimiz insanlar bunlar dimi ? ne kadar pis kokuyorlar, cöpten ekmek alıyorlar diye begenmeyip burun kıvırdıgımız insanlar...
---> Yok Saydıklarımız: Evsizler Hep ıyy dedigimiz insanlar bunlar dimi ? ne kadar pis kokuyorlar, cöpten ekmek alıyorlar diye begenmeyip burun kıvırdıgımız insanlar...
M Mastor Kayıtlı Üye 16 Haz 2012 #3 ---> Yok Saydıklarımız: Evsizler 'hayaL' Alıntı: Hep ıyy dedigimiz insanlar bunlar dimi ? ne kadar pis kokuyorlar, cöpten ekmek alıyorlar diye begenmeyip burun kıvırdıgımız insanlar... Genişletmek için tıkla ... Ta kendileri...
---> Yok Saydıklarımız: Evsizler 'hayaL' Alıntı: Hep ıyy dedigimiz insanlar bunlar dimi ? ne kadar pis kokuyorlar, cöpten ekmek alıyorlar diye begenmeyip burun kıvırdıgımız insanlar... Genişletmek için tıkla ... Ta kendileri...
'hayaL Bayan Üye 16 Haz 2012 #4 ---> Yok Saydıklarımız: Evsizler Ama ben hiçbir zaman üstte yazdıklarımı demedim...
M Mastor Kayıtlı Üye 16 Haz 2012 #5 ---> Yok Saydıklarımız: Evsizler Ben de demedim, hatta severim... Ama genel olarak öyle bakıyoruz, öyle düşünüyoruz... O yüzden...
---> Yok Saydıklarımız: Evsizler Ben de demedim, hatta severim... Ama genel olarak öyle bakıyoruz, öyle düşünüyoruz... O yüzden...
'hayaL Bayan Üye 16 Haz 2012 #6 ---> Yok Saydıklarımız: Evsizler Evet bende severim...hatta herkesin deli dedigi insanlar bile hep arkadaşımdır) annem derdi her sokakta bir deli buluyorsun diye... evsiz diye deli diye insanları begenmemek kimin haddine ?
---> Yok Saydıklarımız: Evsizler Evet bende severim...hatta herkesin deli dedigi insanlar bile hep arkadaşımdır) annem derdi her sokakta bir deli buluyorsun diye... evsiz diye deli diye insanları begenmemek kimin haddine ?