Yobo'nun en büyük hayali!

Xhir

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'nin Nijeryalı stoperi Joseph Yobo, kariyerindeki en büyük eksiğin şampiyonluk kupası olduğuna dikkat çekerek, sarı-lacivertli forma altında bu hasrete nokta koymak istediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi verdiklerini vurgulayan Yobo, bu yarışın içinde yer almaktan kişisel olarak büyük mutluluk duyduğunu dile getirdi.

MTNfootball.com internet sitesine açıklamalar yapan başarılı futbolcu, "Amacım bir şeyler başarmak ve kazanmaya oynamak. Geçmişte Uche ve Okocha'nın da forma giydiği Fenerbahçe’ye geliş nedenim buydu. Everton'da oynarken transfer döneminde beni 10 kulüp kadrosuna katmak istemişti" diye konuştu.

Sarı-lacivertli takımı seçerek doğru bir tercih yaptığını kaydeden Nijeryalı futbolcu şöyle devam etti:

Takımda kalmak istiyor

"Fenerbahçe’yi seçtiğim için mutluyum ve şu an takımımla şampiyonluğu kovalıyoruz. Kariyerim boyunca en çok eksikliğini hissettiğim duygu kupalar kaldırmak oldu. Üst düzey liglerde oynamama karşın, bu zaferlerden mahrum oldum. Bir şeyleri başarmak ve kazanan takımın parçası olmak güzel bir duygu. Büyük kulüplerde oynama fırsatı yakaladım. Bu da benim bazı şeyleri iyi yaptığımı gösterir.”

Yobo, Türkiye’de gayet iyi zaman geçirdiğinin altını çizerek sezon sonunda dolacak kiralık sözleşmesini kalıcıya döndürmek için yeşil ışık yaktı. Sarı-lacivertli oyuncu, "Türkiye'de değişik bir kültür ve yaşam tarzının içindeyim. Burada geçirdiğim her dakikadan keyif alıyorum” yorumunu yaptı.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri