Yiyecek-içecek sektörü İstanbul'daki zirvede bir araya geldi

sensiz olmaz

Kayıtlı Üye
Zomato Restoran Zirvesi 2015, Baltalimanı Portaxe'de gerçekleştirildi. Zirvenin ev sahipliğini gerçekleştiren Zomato Türkiye Ülke Müdürü Ali Servet Eyüboğlu, sektörün profesyonellerini bir araya getiren zirveyi bir gelenek haline getirerek her yıl gerçekleştirmeyi hedeflediklerini kaydetti.

TurizmGüncel

22 ülkede faaliyet gösteren ve Türkiye'de 13 şehirde 40 binin üzerinde restoran hakkında detaylı bilgi sunan restoran arama ve keşif platformu Zomato, Restoran Zirvesi ile yeme-içme sektörünün önde gelen isimlerini bir araya getirdi. Zirveye, deneyimli restoran yöneticileri, üst düzey pazarlama profesyonelleri, dünya çapında şefler ve fenomen bloggerlar konuşmacı olarak katıldı.

Bugüne kadar Türkiye'de yeme-içme sektörü üzerine düzenlenmiş en büyük ve kapsamlı networking etkinliklerinden olan zirvede, zincir restoranlarda servis ve hizmet kalitesi, otel zincirlerinde restorancılık, büyüme ve franchising gibi başlıklar altında paylaşımlar yapıldı.

EYÜBOĞLU: ETKİNLİK HER YIL YAPILACAK

Etkinliğin açılış konuşmasını yapan, Zomato bünyesindeki Mekanist.net'in kurucusu ve Zomato Türkiye Ülke Müdürü Ali Servet Eyüboğlu, arada sıkıntılı dönemler geçirse de sürekli büyüme trendi gösteren restorancılık sektörüne dair zirveyi, her yıl gerçekleştirmeyi planladıkları söyledi. Eyüboğlu, zirvenin amacını "restorancılık sektörünün daha karlı ve sürdürülebilir bir büyüme göstermesine katkı sağlamak” olarak açıkladı. Gelişen teknolojinin artık restorancılığa göz ardı edilemeyecek boyutlarda etki ettiğini söyleyen Eyüboğlu, restoranların teknolojiden daha fazla faydalanmasının ve özellikle sosyal medya olmak üzere mobil alanda daha fazla yer almasının gerekliliğine dikkat çekti.

TÜRKİYE'DE 60 KİŞİLİK EKİBİ VAR

Zomato'nun gelişiminden de bahseden Eyüboğlu, son 6 ayda 225 milyon dolarlık yatırımla 8 şirket satın alması gerçekleştiren Zomato'nun, Türkiye'de 60 kişilik bir ekibe sahip olduğunu ve yakın zamanda açılacak Ankara ve İzmir ofisler ile bu sayının ikiye katlanacağını dile getirdi.

Oldukça yoğun bir programı olan zirvede, zirvenin ana sponsoru olan BKM Express Genel Müdür Yardımcısı Serkan Yazıcıoğlu restoranlarda mobil ödemeler, Mobilike Kurucu Ortağı Şekipcan Gökalp Türkiye'de internet ve mobil reklam, Four Seasons Director of PR & Communications Sibel Benli, Divan Grubu Restoranlar Müdürü Cem Doğan, St. Regis F & B Director Serap Akkuş ve Frankie İstanbul genel Müdürü Ayşem Saraçoğlu 5'inci yıldızı kazanmak, Protel Genel Müdürü Murat Sıcakkanlı yeni nesil rstoranlar ve teknoloji ile dönüşüm, Develi Denel Müdürü Nuri Develi, Hardal Kur ve IYIG Kurumsa Şefi Cihan Çetinkaya zincir restoranlarda servis ve hizmet kalitesi ve bloggerlar Funda Aydeniz, Cem Karakuş ile Zomato Türkiye Sorumlusu Oytun Çalapöver sosyal medyada eleştiri yönetimi gibi konularda konuşmalar gerçekleştirdi.
 
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri
Üst