"Yine aynı aktörler yine aynı film!" CEM DALMAZ seni ayakta alkışlıyorum!

Buğra1

Kayıtlı Üye
Yine aynı aktörler
yine aynı film!

"Fenerbahçe büyüklüğü ne şampiyonluk büyüklüğü‚ ne kupa büyüklüğüdür.

Onun büyüklüğü başka bir büyüklüktür işte‚ adı konamaz"

Nur içinde yat İslam ağabey (Çupi)... Büyük usta (Şimdikiler gibi çakma değil harbi usta) daha o günlerden noktayı koymuş‚ sanki bugünleri görürcesine..

Hep liglerin son dönemleri geldiğinde İslam ağabeyin bu sözleri aklıma geliyor... Çünkü bozulmuş plak gibi Kutsal İttifak aynı şeyleri çalıyor ve tekrarlıyor...

Amaç hep aynı.. Beceriksizlik mi yaptın‚ yaptığın aptalca transferlerle kulübün kasasını mı boşalttın‚ camiana hesap mı veremiyorsun ya da şampiyonluğu kaçıracak gibi mi görünüyorsun... Çok kolay.. Hemen sığın Fenerbahçe limanına‚ salla Aziz Yıldırım´a olsun bitsin.. Ondan sonra diyorlar ki "Fenerbahçe niye susuyor?"... Niye konuşsun ki? Senelerdir aynı film... Aktörler de aynı senaryo da aynı...

Hayır anlamadığım bu ittifakın üyeleri ve taraftarları da senelerdir bu palavralarız nasıl dinliyor ve yutuyor... Benim en çok şaşırdığım olay bu.. Camialardan birinde bir tane akıllı da çıkıp‚ "Yahu siz kimi kandırıyorsunuz? ´Hakemleri ve federasyonu avucunun içine almış oynuyor´ dediğiniz Aziz Yıldırım´ın Fenerbahçesi son 3 senedir şampiyon olamadı‚ son maçta iki kez şampiyonluğu kaybetme enayiliğini gösterdi. En ağırı 29 yıldır Türkiye Kupası´nı alamıyorlar. Siz neden bahsediyorsunuz?" diye hesap soramıyor... Ya bunu akıl edecek kapasiteleri yok ya da işlerine gelmiyor.. Haa doğru ama Fenerbahçe şampiyonluğu veya kupayı kaçırdı mı laf hazır: Takdiri ilahi canııım..

Şimdi malum ittifaka Trabzonspor da katıldı.. Tıpkı Beşiktaş´ın yaptığı açıklamanın benzeri...Yani güler misin ağlar mısın? Karga bile buna gülmez..

Be kardeşim sen önce Beşiktaş ile oynadığın maça ve kaybettiğin onca puana bir bak sanane Gençlerbirliği maçından... Senin o çok konuştuğun Burak´ın pozisyonuna gelene kadar adamların sayılmayan buz gibi golü ve verilmeyen penaltısı var.. Daha geçen haftalardaki Kayseri maçlarını falan da söylemiyorum.. Ligin ikinci yarısında kaybettiğin maçlarla ilgili bir sıkıntın var mı? Yok.. Şimdi çıkmış aklınca sert ifadeler kullanarak ortalığı germeye tribünler önünde puan toplamaya çalışıyorlar... Haa her zaman zekiliğiyle övünen Trabzon taraftarı bunu yutar mı yoksa "Saat 12´yi geçtiği için anlamadım" bahanesine mi sığınır bilemem.. Ama bildiğim bir şey varsa Sadri Şener ve Şenol Güneş kaybedilecek şampiyonluğun kılıfını hazırlamaya başladı. Şimdiden "Şaibeli" damgasını vurdukları şampiyonluğa kendileri ulaşırsa ne palavra atacaklar onu da ayrıca menak ediyorum.

Haa babacan‚ şirin Sadri Şener (!) ve felsefe uzmanı barışsever (!) Şenol Güneş´in görüntüleri beni şaşırttı mı? Kesinlikle hayır... Takke düşüp kel göründü...

Başkan kulüpten Şenol Güneş´te tribündre içlerindeki öfke ve kini kusmaya başladılar.

Niye mi böyle iddialı konuşuyorum?

Bakın 2 Ağustos´ta Sadri Şener‚ Aziz Yıldırım´ın Kulüpler Birliği Başkanlığı için neler söylüyor:

"Allahtan Aziz başkan bu görevde. Ben olsam yapmazdım. Herhangi bir kulübün dosyasını bile iki saat hiç üşenmeden inceliyor. O elini kaldırınca ben de kaldırıyorum. Çünkü hepimizin hakkını koruyor"

Eee noldu Sadrı başkan? O zamanlar Yıldırım iyiydi de şimdi niye kötü? Maadem bu kadar bilgiliydin ve Aziz Yıldırım´ın hakemleri böyle etkilediğini biliyordun. geçen sezonun son maçında Trabzonla berabere kalıp şampiyonluğu kaybetmiş Fenerbahçe´ye o zaman niye sallamıyordun? Digitürk´ten milyon dolarları cebe indirirken Aziz Yıldırım´ın yanından ayrılmıyordun şimdi ne oldu? Yok yan hakem Aziz Yıldırım´ın hemşehrisiymiş de falan da filanda.. Bir dünya Trabzonlu hakem ve yan hakem sayarım size‚ onlar da o zaman Trabzon´u mu kolluyorlar? Böyle bir komedi olabilir mi Allah aşkına. Onun için geçeceksiniz bu hikayeleri kardeşim tiyatroyu bırakın..

Aaa bi bakıyorsun hazır fırsat bu fırsat Kutsal İttifak´ın diğer üyeleri de hemen ortaya çıkıyorlar... Beşiktaş´ın hemen ortaya çıkmasına hele hiç şaşırmadım..

Paraları sokağa saçıp dünya yıldızlarını aldılar ya‚ UEFA´da final oynayacaklardı ya‚ Süper Lig mi? 17´de 17 canıııım‚ tüm dünya onları konuşuyordu ve dünya kulübüydüler ya... Eee bu kadar masalın ortaya çıkmasını nasıl yutturacaklar.. Nasıl uyutacaklar Çarşı´yı? Yine sığındılar Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım limanına..

Yahu sevgili Beşiktaşlı yöneticiler AYIP OLUYOR!!!! Bunu ben söylemiyorum tribünleriniz haykırıyor... Çünkü Çarşı da uyandı işe ve yüzü kızarmaya başladı..

Bu AYIP nedir peki? Geçen sezonun sonunda Bursa´da başlayıp bugüne kadar gelen Beşiktaşlı duruşundandır.. Onun için benim Beşiktaşlı yöneticilere tavsiyem Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım ile uğraşacaklarına önce duruşlarını düzelsinler.

Başa dönersek...

Galatasaray yarıştan kopar hedef Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım..

Beşiktaş yarıştan kopar hedef Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım...

Trabzonspor´un şampiyonluğu tehlikeye girer hedef yine Fenerbahçe ve Aziz Yıldırım...

Şimdi Allah aşkına söyleyin İslam ağabeyin sözleri doğru mu değil mi?
.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri