http://www.youtube.com/watch?v=z9I5kVsVWV4
endLesS Webmaster 5 Kas 2011 #2 ---> Yılmaz Erdoğan - Maceradır / Türkülerimiz Van İçin (Harika) Kışkışrtacak yada Olay cıkaracak yorumlarda bulunmayınız..!!
---> Yılmaz Erdoğan - Maceradır / Türkülerimiz Van İçin (Harika) Kışkışrtacak yada Olay cıkaracak yorumlarda bulunmayınız..!!
Sezen Bayan Üye 5 Kas 2011 #3 ---> Yılmaz Erdoğan - Maceradır / Türkülerimiz Van İçin (Harika) seviyorum bu adamin sesini yorumlani siiirini eline saglik anilcim
---> Yılmaz Erdoğan - Maceradır / Türkülerimiz Van İçin (Harika) seviyorum bu adamin sesini yorumlani siiirini eline saglik anilcim
Rock SouL Kayıtlı Üye 5 Kas 2011 #4 ---> Yılmaz Erdoğan - Maceradır / Türkülerimiz Van İçin (Harika) Sezen' Alıntı: seviyorum bu adamin sesini yorumlani siiirini eline saglik anilcim Genişletmek için tıkla ... Aynen, mükemmel bi ses.. Rica ederim Sezenim..
---> Yılmaz Erdoğan - Maceradır / Türkülerimiz Van İçin (Harika) Sezen' Alıntı: seviyorum bu adamin sesini yorumlani siiirini eline saglik anilcim Genişletmek için tıkla ... Aynen, mükemmel bi ses.. Rica ederim Sezenim..
endLesS Webmaster 5 Kas 2011 #5 ---> Yılmaz Erdoğan - Maceradır / Türkülerimiz Van İçin (Harika) EyvAllah
Rock SouL Kayıtlı Üye 27 Ocak 2012 #6 ---> Yılmaz Erdoğan - Maceradır / Türkülerimiz Van İçin (Harika) Güncel.