Yıldırım neden yanıma gelmedi..

karagümrük

Kayıtlı Üye
Sadri Şener, sarı lacivertli kulübün başkanının, maç boyunca bir kez bile yanlarına gelmemesine şaşırdığını söyledi..

TRABZONSPOR Başkanı Sadri Şener, Fenerbahçe ile oynadıkları karşılaşmada sarı lacivertli kulübün başkanı Aziz Yıldırım’ın yanlarına gelmediğini ifade ederek, “Karşılaşmayı kendi kulübünün yöneticilerinin tarafında seyretmiş. Bizim bölüme hiç gelmedi. Bunu anlamadım” dedi.

Mağlubiyetten sonra eğlenmek doğru değil
Şener, 2-0 kaybettikleri bu maçın ardından Jaja ve Alanzinho’nun Fenerbahçeli oyuncularla eğlenmesiyle ilgili olarak ise, “Bu konuda ben bir duyum almadım. Eğer doğruysa yanlış yapmışlar. Ben hayatım boyunca mağlubiyetlerden sonra eğlenmeyi doğru bulmam. Futbolcu evine gidip özeleştiri yapmalı” diye konuştu.

İkinci yarıdan itibaren kötü performansıyla Colman’ın kendisini çok şaşırttığını da belirten başkan sözlerini şöyle sürdürdü: “Gerçekten çok ciddi bir düşüş yaşıyor. Jaja’nın takıma bir şeyler vermeye çalıştığını görmek ise beni ayrıca mutlu ediyor.”

Fenerbahçe’nin şampiyonmuş gibi ilan etmenin de doğru olmadığını belirten Sadri Şener, “Sadece bir maç kazandılar. Bu işler çok çabuk değişir. Hafta sonu oynayacağımız Antalyaspor maçıyla yeniden şaha kalkacağımıza inanıyoruz.”

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri