Yıldırım: "Benim gibisi bir daha gelmez"

REiSS

Kayıtlı Üye
Fenerbahçe'nin geleceği adına çok önemli projelere imza attıklarını anlatan Aziz Yıldırım, günü kurtarmak yerine bu yolu seçerek gelecek kuşaklara büyük yatırımlar bırakacağını düşünüyor.

Kolaya kaçmayarak kulübün geleceği adına büyük işler başardıklarını belirten Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, iki üç futbolcu alarak günü kurtarmayı seçmediğini dile getirdi.

Amatör branşlara yapılan yatırımların hep göz ardı edildiğini düşünen Yıldırım, Hürriyet'e verdiği demeçte, "Bugün bu tesisleri parayla yapamazsınız. Fenerbahçeli yöneticilerin makinelerini getirdik, kombineler sattık, sponsorlar bulduk. Bankadan krediler çektik, bu borcun belirli kısımları da onlardır. Fenerbahçe'ye tek kuruş para harcatmadım" dedi.

Son on yılda çok şeyin değiştiğini vurgulayan sarı lacivertli başkan, "Ben göreve geldiğimde sadece Dereağzı'nda Metin Aşık Tesisleri vardı. Şimdi 500 milyon dolarlık yatırırımız var. Fenerium var, TV var, Radyo var, Avrupa'da hangi ülkeye gitseniz 'Fenerbahçe Voleybol Takımı' diyorlar. Bakın neler bırakıyorum gelenlere" şeklinde konuştu.

Aykut Kocaman'ın üzerinde çok baskı olduğuna inanan Fenerbahçe başkanı, "Bu kamuoyu baskını kaldırmak gerek ki Kocaman da rahat çalışsın. Yapabileceklerini ortaya koysun. Seçime kadar kendisine dokunmayacağım. Kocaman, Fenerbahçe'nin çocuğu. Kazanmak gerek. Antrenörlük ve yöneticilik, liderlik isteyen şeylerdir. Ben Aykut hocanın bu özelliklere sahip olduğunu düşünüyorum" yorumunda bulundu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri