Yılanların Öcü dizisi iyi bir başlangıç yaptı

Deniz kızı

Bayan Üye
ProxyImage

Show TV sonunda şeytanın bacağını kırıyor galiba.

Fakir Baykurt’un Yılanların Öcü kitabından uyarlanan dizinin ilk bölümü dün gece yayınlandı.

Kadrosunda Cemal Toktaş,Ceyda Ateş,Hande Soral,Ahmet Varlı,Rüçhan Çalışkur,Nail Kırmızıgül gibi isimlerin olduğu dizinin ilk bölümü TOTAL grubunda 2. AB grubunda 4.olarak gayet güzel bir başlangıç yaptı.

Dizinin Show TV standartlarına göre çok iyi bir giriş yaptığını söylemek gerekir. Kanalın dizi konusunda yaşadığı sıkıntı hepimizin malumu. Bu sebepten dolayı bu sonuçların kanal adına sevindirici olduğunu söylemek yanlış olmaz.

Dizinin ilk bölümü beklenenin üstünde bir hikaye anlattı. Ben şahsen Hande Soral’ın ve Ahmet Varlı’nın rollerini ve performanslarını çok beğendim. Nazar değmesin.

Yalnız şöyle bir sıkıntı var. Dizinin yeni sezonda Kara Para Aşk,Benim Adım Gültepe,Reaksiyon,Günahkar,Kızıl Elma gibi rakipleri olacak. Çok sert bir kapışmaya hazırlıklı olmak lazım. Tutunmak gerekir.

Sonuç olarak ; Yılanların Öcü güzel bir başlangıç yaptı.

Darısı diğer haftaların,bölümlerin başına.

Anıl Koldaş

Televizyongazetesi

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri