Yılanların Öcü dizisi çok iddialı geliyor

Deniz kızı

Bayan Üye
ProxyImage

Haceli ve Kara Bayram, İzleyenleri Müthiş Etkiledi

Fakir Baykurt’un sevilen eseri “Yılanların Öcü”nden televizyona aktarılan Koliba Film imzalı dizi, daha yayına girmeden ses getirmeye gündem yaratmaya başladı.

Yılanların Öcü’nün, Show TV’de yayınlanan tanıtımları büyük ilgi görüyor ve sosyal medyada tıklanma rekorları kırıyor.

Kanalın yeni yayın dönemindeki en iddialı dizisi olan Yılanların Öcü’nün çekimleri Kapadokya’nın muhteşem atmosferinde devam ediyor.

En son Show TV ekranlarına gelen Haceli (Ahmet Varlı) ve Kara Bayram (Cemal Toktaş)’ın rol aldığı tanıtım filmi, izleyicileri müthiş etkiledi.

Anadolu’nun keşfedilmemiş güzellikleri ile dolu ücra bir köyündeki insanların yaşa.mından kesitleri ve aşkları anlatan Yılanların Öcü, Yeni Yayın Döneminde Show TV’de yayınlanacak.

Dizide, aşkı uğruna her şeyi göze alan, köyün mert ve yiğit delikanlısı Kara Bayram, hayatın kötü sürprizler hazırladığı güzeller güzeli Fatma, varlığını Kara Bayram’a adamış olan Zahide, hayatın oyunları karşısında duvar olmuş, eğilmez, bükülmez, yıkılmaz Irazca, saf, masum sevginin sembolü olan Haceli ve Karataş Köyü sakinlerinin başlarından geçen dramatik olayları izleyeceğiz…

Yapımcılığını Koliba Film’in üstlendiği Yılanların Öcü’nde, başrolleri, Cemal Toktaş, Hande Soral, Ceyda Ateş, Ahmet Varlı ve Rüçhan Çalışkur paylaşıyor. Cemal Şan’ın yönettiği dizide, Nail Kırmızıgül, Şebnem Dilligil, Servet Pandur, Hande Kaptan, Mehmet Atay, Gonca Yakut, Burak Can, Nalan Örgüt, Süleyman Karaahmet ve Erden Alkan da rol alıyor.

Yılanların Öcü, yakında Show TV ekranlarında….

Televizyongazetesi

---> Yılanların Öcü dizisi çok iddialı geliyor

bu dizinin bombası bana göre mehmet atay inanılmaz bi ses tonu var..

---> Yılanların Öcü dizisi çok iddialı geliyor

Bence tutulmaz. Eskisi ile kıyas bile yapılmayacak kadar kötü olacak. Filmdeki oyuncular tamamen o köylü modunu izleyiciye yansıtıyordu. Yılanların öcünü 4-5 kez izlemişimdir. Şimdi bir daha olsa yine izlerim. Başroldeki bayan oyuncular bile tam köylü gibiydi.
Şimdi köylü kızlarını genelde padyumlardan seçiyorlar. Çoğunda yetenek bile yok.
Bende memlekete gidiyorum, ama o kadar güzel köylü kızı hiç denk gelmiyor. Nasıl iş anlamadım.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri