Yiğit Şardan galibiyetten emin

PoLaT-BaHa

Kayıtlı Üye
Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, Fenerbahçe ile yarın yapacakları derbi maçı kazanacaklarına inandığını söyledi. Şardan, yaptığı açıklamada, karşılaşmanın 3 sonuca açık olduğunu ifade ederek, ''Ama Galatasaray bir süredir form grafiğini yükseltti. Beraber oynadığımızda daha bir takım olmaya başladık. Oturuyoruz. Bu hafta da çok iyi bir futbolla kendi sahasında Benfica'yı yendik. Umarım Fenerbahçe'yi de orada yeneriz. Ben yeneceğimize inanıyorum. Tabi her türlü sonuç böyle maçlarda olabilir ama ben yeneceğimize inanıyorum. Bence Fenerbahçe'den daha iyi oynuyoruz'' dedi.

Son yıllarda Kadıköy'de galip gelememelerinin çok fazla bir şeyi ifade etmediğini anlatan Şardan, ''Her maçı kendi içinde değerlendirmek lazım. Belki maça fazla motive oluyoruz. Bu hafta da zorlu bir maç daha oynamamız avantaj. Çünkü o maça konsantre olmak zorundaydık. Ondan sonra Fenerbahçe maçını düşünmeye başladık. Belki takım olarak biraz yorgunuz. Sakatlıklardan dolayı rotasyon da zor oluyor. Fenerbahçe bizden bir gün fazla dinlendi. Ama bütün bunlara rağmen biz Fenerbahçe'yi yenmek üzere oraya gitmek istiyoruz ve umarım yeneriz'' diye konuştu.

Fenerbahçe'nin ligdeki durumu konusunda da Yiğit Şardan, ''Fenerbahçe bu maça, tekrar çıkış yakalamak için özellikle gayretli çıkacak. Bu maç onlar için tekrar çıkış yakalama adına önemli bir fırsat. O yüzden ekstra motive olacaklarını düşünüyorum. Bu onlar için avantaj, dezavantaj değil'' değerlendirmesinde bulundu.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri