Yetkililere Sesleniyorum

Swéét S!xtééN

Kayıtlı Üye
syn Site Yönetimi Ben Bu Durumdan Muzdarip Oldum Genelde Ama Diğer Arkadaşlari Bilemem Sizinde Bildiğiniz üzere Bir Konuya Birden Fazla Kişi Ayni Anda Cevap Verebiliyor Bu Durum özellikle De Oyun Ve Sohbet Bölümünde Rastlamak Mümkün Sizden Isteğim şudur Ki Konuya Mesajimizi Gönderdiğimizde Eğer Başak Birisi De Mesaj Göndermişse Bizim Mesajimizi Göndermeden Bize Bir Uyari Yazisi Vermesi Bu Benim Düşüncem Tabi Kim Katili Kim Katilmaz Onu Bilemem Ama Karişikliği Or Tadan Kaldiracağina Inaniyorum

Saygilar...​

bilemiyorum oLabiLirmi boyLe bişi ama Sayın kurucumuza biLdiririz bu ornegi
ben bi tavsiye vereyyim sana konuya girdiğiniz zaman üstte Konu Bilgileri var orada kimLerin o konuyu goruntuleyip ,goruntulemediklerini gosteriyor eger orda tek sizin nickiniz yazıyorsa rahat rahat yazabilirsiniz . ama birden fazla kişinin nicki orda görülüyorsa sayfaı yenilersiniz ve hızlıca yazarsınız mesajınızı ha olduda bi karısıklık oldu düzenle tusundan mesajınızı tekrar düzeltebilirsiniz tşkler :)

GüzeL 1 öneri...

YöneticiLer olarak sitemizi daha verimLi hale getirebiLmek için elimizden geLen

Herseyi yapıyoruzz ama zamanLa :))

€d!ZzZ;372729' Alıntı:

bilemiyorum oLabiLirmi boyLe bişi ama Sayın kurucumuza biLdiririz bu ornegi
ben bi tavsiye vereyyim sana konuya girdiğiniz zaman üstte Konu Bilgileri var orada kimLerin o konuyu goruntuleyip ,goruntulemediklerini gosteriyor eger orda tek sizin nickiniz yazıyorsa rahat rahat yazabilirsiniz . ama birden fazla kişinin nicki orda görülüyorsa sayfaı yenilersiniz ve hızlıca yazarsınız mesajınızı ha olduda bi karısıklık oldu düzenle tusundan mesajınızı tekrar düzeltebilirsiniz tşkler :)

SYN EDİZ BEY SİZİN ANLATMAK İSTEDİĞİNİZİ ANLADIM AMA DEDİMYA ÖRNEĞİN SOHBET BÖLÜMÜNDE BAZEN HARARETLİ KONUŞMALAR OLABİLİYOR VE VERİLEN CEVAPLAR BİRBİRİNE GİREBİLİYOR SİZLERDEN İSTEĞİM BU DURUMA EL ATABİLME GİBİ BİR DURUM VARSA YARDIMCI OLMANIC FORUMUN YARARINA OLACAĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM İÇİN PAYLAŞTIM
SAYGILARRR

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri