Yetiştirme Yurdu Öğrencilerine 'Tolga' Morali

'-DamLa

Bayan Üye
Kaptanımız Tolga Zengin Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın eşi Sema Kızılcık tarafından Trabzon Yetiştirme Yurdu öğrencilerine verilen yemeğe katıldı.

Zorlu Grand Otel Balo salonunda düzenlenen yemeğe Bayan Kızılcık’ın yanı sıra Trabzon Sosyal Hizmetler İl Müdürü Selim Çelenk, Trabzon Vali Yardımcısı Aziz Mercan’ın eşi Suna Mercan, Türk Anneler Derneği Trabzon Şube Başkanı Ziynet Şener ve yönetim kurulu, Yetiştirme Yurdunda kalan öğrenciler katıldı.

Yetiştirme Yurdunda kalan çocuklar ile ayda en az iki gün çeşitli aktiviteler ile bir araya geldiklerini belirten Bayan Kızılcık, “Yetiştirme Yurdunda kalan 55 tane yavrumuz var. Aslında bu tür geceleri anlamlı bir gün diye yapmıyoruz. Ben yetiştirme yurtlarında kalan çocuklarım ile her zaman bir araya geliyorum. Bu gecemize de Türkiyemiz’in ve Trabzonumuz’un güzide takımlarından Trabzonsporumuz’un kalecilerinden Tolga’yı davet ettik. Sağ olsun kendileri bizleri kırmadı” biçiminde konuştu.

Başarılı Kalecimiz Tolga Zengin’de böyle bir organizasyonda bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, programı organize eden Bayan Kızılcık’a teşekkür etti.

Programa Yetiştirme Yurdunda kalan öğrencilerden önce gelen Bayan Kızılcık ve Kaleci Tolga çocukları kapıda karşıladı. Başarılı Kaleci Tolga’yı karşısında gören çocuklar kendisine sevgi gösterilerinde bulundular.

Eskişehirspor maçının ardından katıldığı canlı yayında ve düzenlediği basın toplantısında kimsesiz çocuklara destek verilmesi gerektiği yönünde mesajlarda bulunan Tolga, takım olarak bu konudaki duyarlılıklarının devam edeceğini vurguladı.

http://imageshack.us

---> Yetiştirme Yurdu Öğrencilerine 'Tolga' Morali

bu adama hayranımm yaa adamın ham maddesııı yaa :D

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri