Yetenekli Oyuncu Jim Sturgess

ashli

Bayan Üye
Doğum Tarihi: 16.06.1981

Doğum Yeri: Londra, İngiltere

James Anthony Sturgess, (d. 16 Haziran 1981 Londra, İngiltere) İngiliz aktör ve müzisyen.

Jim Sturgess Londra'da doğmuştur. Eğitiminin ardından 1993 - 1995 yılları arasında Ulusal Gençlik Müzik Tiyatrosu'na katılmıştır. Salford Üniversitesi Performans Okulu'nda müzik ve iletişim üzerine eğitimini tamamlamıştır.

Toplamda on üç dizide başrol ve konuk oyuncu olarak, birçok sinema filminde de rol alan Sturgess 2001 yılında Hawk dizisinde, 2002 yılında ise The Quest isimli dizi serisinde oynadığı rollerle oyunculuk kariyerini sürdürmüştür. Ayrıca sanatçının birçok film müziğide bulunmaktadır.

Görev Aldığı Yapımlar

Bulut Atlası, Cloud Atlas, 2012, Oyuncu
Aşkın Çekimi, Upside Down, 2012, Oyuncu
Bir Gün, One Day, 2011, Oyuncu
Baykuş Krallığı Efsanesi, Legend of the Guardians, 2010, Seslendirme
Özgürlük Yolu, The Way Back, 2010, Oyuncu
Boleyn Kızı, The Other Boleyn Girl, 2008, Oyuncu
21, 2008, Oyuncu
Crossing Over, 2008, Oyuncu
Elli Ölü Adam , Fifty Dead Men Walking , 2008, Oyuncu
Across The Universe, 2007, Oyuncu

Jim Sturgess Nylon dergisinin Ekim/Kasım 2012 sayısında yer aldı. Bakın 31 yaşındaki oyuncu dergi ile neler paylaştı.

Bulut Atlas filminin senaryosu hakkında :

Bir akşam okuyup yatmaya gittim. Sonra kalkıp ısrarla tekrar okudum. Çok şaşırtıcıydı. Harika bir şey olacağını biliyordum.

Bulut Atlas filminin makyaj testleri hakkında :

Ben ile birlikte Almanya'ya gelişimizi hatırlıyorum. İkimiz de sıradan kıyafetler, kot pantalonlar ve tişörtlerle ayrı odalara girmiştik. Bir kaç saat sonra ben Koreli bir adam olarak o da bir kadın olarak ortaya çıktı.

Müziği öncelik olarak tutması hakkında:

Etrafta öylesine takılıp biraz içip ondan sonra da evlenen oyuncular biliyorum. Bir sonraki iş için hiçbir zaman arayışa düşmedim. Sanırım bu oldukça etkili oldu. Oyunculuk garip. Yapman için sana bir neden verilmesi gerek. Odanda takılıp kendi başına oyunculuk yapamazsın, yani aslında yapabilirsin. Bunu yapan insanlar var. Ama müzik çok farklı. Odanda tek başına takılıp gitar, org ya da her neyse çalabilirsin.

cGsnLPz.jpg
lYJe4QK.jpg

lqi6Wid.jpg
lnd2C9w.jpg

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri