Yetenekli Bay Timberlake

ashli

Bayan Üye
IFqB1KK.jpg

Justin Randall Timberlake (31 Ocak 1981) İki Grammy ödül sahibi,Amerikan pop şarkıcısı ve aktör.

Justin,ilk önce ünlü pop grubu 'N Sync ile meşhur oldu.2002 yılında ise JustifiedFutureSex/LoveSounds albümü ile solo kariyerine başladı.Timberlake'in ikinci albümü ise 12 eylül 2006'da raflardaki yerini almıştır.

Diskografi

Justified (2002)
FutureSex/LoveSounds (2006)

Ödülleri

En İyi Pop Albümü Grammy Ödülü (2004)
En İyi Pop Vokal Performansı Grammy Ödülü (2004)

Filmleri

Shrek 3 (2007)(ses) - Prens Artie
Black Snake Moan (2007) - Ronnie
Southland Tales (2006) - Pilot Abilene
Alpha Dog (2006) - Frankie Ballenbacher
Edison (2005) - Josh Pollack

Kendini Kanıtlamış Süperstar: Justin Timberlake
Son single’ı Sexyback ile listelere hızlı bir giriş yapan Justin Timberlake, yeni albümü FutureSex/Lovesounds ile hayranlarının gönlünü yeniden fethetmeye hazırlanıyor.

Elektronik sound’lar içeren hareketli parçası “SexyBack” ile geçtiğimiz haftalarda müzik piyasalarına hızlı bir giriş yapan Justin Timberlake, “yepyeni bir şeyler denemek istedim” diyerek ortaya koyduğu yeni albümü FutureSex/LoveSounds ile yine ortalığı kasıp kavurmaya niyetli görünüyor.
Justin Timberlake daha önce de aynısı yapmış, *Nsync ile başlayan müzik kariyerinde “Gone”, “Bye Bye Bye”, “It’s gonna be me”, “Girlfriend” gibi başarılı parçalarla gönlümüzü fethederek, ilk solo albümü Justified’da yer alan “Cry Me a River”, “Like I love You”, “Rock Your Body” ile yeteneğini bizlere bir kez daha kanıtlamıştı.

Memphis doğumlu 25 yaşındaki genç yetenek Justin Timberlake – nam-ı diğer JT - müzik konusunda oldukça donanımlı. Dünyada 7 milyon satan ilk solo albümü Justified’ı çıkardıktan sonra başarısını iki Grammy ödülü ile pekiştiren Justin, “niyetimin yepyeni bir tarz yaratmak olduğunu söyleyemem, sadece duymak istediklerimi yazdım ve geçmişten esinlendim” diyerek 4 yıl aradan sonra hayranlarının karşısına bomba gibi bir albümle çıkıyor. FutureSex / LoveSounds albümünün çıkış parçası hakkındaki yorumu ise çarpıcı: “SexyBack, James Brown’un Sex Machine’inin Bowie ve David Byrne tarafından uyarlanmış hali gibi, aklıma gelen tek tanım bu”.
Yapımını Timbaland, will.i.am, Rick Rubin ve Justin Timberlake’in kendisinin üstlendiği albümde Snoop Dogg, T.I ve Nelly Furtado ile düetler de bulunuyor. Justin Timberlake başarılı bir şarkı sözü yazarı olarak yine yeteneğini sergilemiş. Ortaya çıkan sonuç: “yetişkin” bir Justin’den seksi bir albüm.

Justin Timberlake Hakkında Bilmediğiniz 10 Şey

N’Sync grubu dağıldıktan sonra başarı gösteren tek grup üyesi Justin oldu. Peki Justin Timberlake hakkında bilmediğimiz 10 şey ne? Belki de bildiğiniz..

1- Justin’in ısırdığı bir tost, eBay sitesinde 3,000 dolara satıldı.
2- İkiz kız kardeşi vardı. Doğduktan kısa bir süre sonra öldü.
3- 5 tane dövmesi var. Annesi 1 tane daha dövme yaptırmasına izin veriyor. Ama evleneceği kadının ismini yazdırmalıymış.
4- En sevdiği dondurma Daiquiri Ice.
5- Justin Timberlake bir koleksiyoncu. Spor ayakkabı, mum, forma koleksiyonu yapıyor.
6- Oreo bisküvilerini tam olarak 7 saniye süte batırdıktan sonra yiyor.
7- Çok iyi bir golfçü.
8- Elton John’un bir klibinde, Elton’ın gençliğini canlandırdı.
9- Justin’in yalnız ölmek, yılanlar, köpek balıkları, örümcekler ve hayranlarının sahneye attığı şeyler yüzünden kayıp düşme korkusu var.
10- İzlandalı şarkıcı Björk’ün büyük bir hayranı.

bKdu25l.jpg

1. İNGİLİZ KÖKENLİ

“Benim köklerim İngiltere’ye dayanıyor.Büyük dedelerinden biri savaşta askermiş.Ama Hintli bir kıza aşık olduğu için İngiltere’den kaçmış.Amerika’daki ailesi böyle kurulmuş.

2. KUTU OYUNU OYNAMAYA BAYILIYOR

Çılgın partiler vermek yerine ,Justin evinde oyun oynuyor!”Pictionary ve Cranium oynuyoruz”

3. İYİ BİR OYUNCU OLMAK ÇOK İSTİYOR

“Çocukken bir skeç şovunda oyunculuk yaparak başladım.Sonra müzik hayatım daha ön planda oldu.Eğer gerçekten bir gün oyuncu olmaya karar verirsem;her şeyden vazgeçerim.”

4. SHREK 3 ‘te O DA OLACAK

Filmde Kral Harold’ın asi yeğeni Artie’yi seslendirecek.Film önümüzdeki yaz gösterime girecek.Yaşasın!

5. EN İYİ ÖPÜCÜK BURCKLEY’den

Justin köpeğini harika öpüştüğünü itireaf etti.”Hayatımda aldığım en güzel öpücük benim oğlanınkiydi.Adı Burckey .Öptüğü zaman duş almış gibi oluyorsunuz!”

6. SABAHLARI YULAF EZMESİ YİYENE KADAR KONUŞAMIYOR

Yulaf ezmesi olmadan hayatta kalmasının mümkün olmadığını söylüyor.Favori markası Apple Jack’i her gittiği yere götürüyor!

7. ÜNLÜ BİR İKİZİ OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYOR

“Herkes Beckham’la benim kardeş olduğumu düşünüyor.Sanki doğumdan sonra ayrılmış ikizler gibiyiz!”JT ayrıca ,Beckham’dan futbol dersi almak istediğini söylüyor.Acaba Becks’de ondan müzik dersi alır mı?

8. KÖPEKBALIĞI VE YILANLARDAN KORKUYOR

Küçüklüğün beri onlardan ölümüne korkuyor!Ama asıl korktuğu şey sevgisizlik ve yalnız ölmek.Ayy,üzülme JT biz seni seviyoruz!

9. ZOR ZAMANLARI OLDU

“Umudumu kaybettiğim dönemlerde,oturup gözlerimi kaparım ve meditasyon yaparım.Böylece herşey tekrar güzelleşir!”

10. TEKNOLOJİ İLE ARASI YOK

Justinin bir IPod’u veya laptopu yok.Çünkü onların nasıl çalıştığını anlayamayacak kadar tembel olduğunu düşünüyor!”Benim teknolojiye hiç kafam basmıyor.Traj olmak bile yeterince yorucu. Sanırım çok tembelim.”

3GZkuzD.jpg

Timberlake’in Yeni Albümü 1 Milyon Sattı

Dünyaca ünlü sevilen şarkıcılardan biri olan Justin Timberlake, 7 yıl aradan sonra çıkardığı albümü ile 1 milyon satış rakamına ulaştı.

Uzun süredir albüm çalışmalarına ara vermiş olan Justin Timberlake, dünya çapında üne sahip bir isim. Oldukça genç yaşlarda üne sahip oldu. Piyasaya çıktığı andan itibaren beğeni kazanan Justin Timberlake, hem yakışıklılığı hem de güzel sesi ile herkesin beğenisini kazanmıştı. İlk olarak bir müzik grubu içerisinde olan Timberlake, 2002 yılında ilk albümünü çıkardı. Justified isimli albümü ile dünya çapında beğeni yakalayan başarılı şarkıcı, ikinci albümü ile de aynı beğeniyi korudu. 2006'da çıkardığı Future Sex / Love Sounds albümüyle de ününü giderek arttıran Timberlake, sadece şarkıcılık ile kalmadı. Aynı zamanda iyi bir söz yazarı da olan Timberlake, aktörlüğe de adım attı.

Genç yaşına rağmen başarıları ödüllendirilmiş olan Justin Timberlake, yeni albüm çalışmasıyla da hayranlarını sevindirdi. Uzun bir aranın ardından yeniden ortaya çıkması ve güzel ses tonu ile okuduğu parçaları sevenlerini memnun etti. Albümüne ''The 20/20 Experience'' adını veren Justin Timberlake, tanıtım konserlerine devam ededursun, albüm satışları patladı bile. Albüm piyasaya çıkar çıkmaz yok satmaya başlamıştı. Şimdi ise alınan bilgiler satış rakamının 1 milyonun üzerine çıktığına yönelik. Uzun süren bir çalışmanın ardından piyasaya sürdüğü albümü ile gönülleri yeniden fetheden Timberlake, yeni şarkılarının hafızalara kazıyacağa benziyor.

Justin Timberlake, bir önceki albümü Future Sex / Love Sounds ile Grammy ödülüne layık görülmüş, dünya çapında başarısını kanıtlamıştı. Şimdi bu albümü ile yine yeni bir ödülün sahibi olabilir. Yeni albümüyle yeniden müzik severlerin karşısına çıkan Amerikalı şarkıcı, konser hazırlıklarına da büyük bir hızla devam ediyor.

---> Yetenekli Bay Timberlake

Justin Timberlake MTV Ödülleri'ni topladı!

page_justin-timberlake-mtv-odullerini-topladi_569648741.jpg

Açılışını Lady Gaga’nın yaptığı gece, Katy Perry’nin yeni şarkısını seslendirdiği performansla sona erdi.

MTV Video Müzik Ödülleri (VMA 2013) New York’ta düzenlenen törenle sahiplerini buldu. 4 farklı dalda ödül alan Justin Timberlake geceye damgasını vurdu. Gecenin bir diğer özel anı ise 90’lı yılların popüler grubu NYSNC’in 12 yıl sonra tekrar sahneye çıkmasıydı.
Justin Timberlake’i üne kavuşturan topluluk olarak da bilinen grup, Timberlake ‘Michael Jackson’ özel ödülü alırken sahnede yalnız bırakmadı. Grup kısa bir performans sergiledi.
Açılışını Lady Gaga’nın yaptığı gece, Katy Perry’nin yeni şarkısını seslendirdiği performansla sona erdi.
Miley Cyrus ve Robin Thicke de canlı performanslarıyla geceye renk katan isimler arasında oldu.

İşte ödül alan sanatçıların listesi:
Yılın Videosu: Justin Timberlake, “Mirrors”
En İyi Video (Erkek): Bruno Mars, “Locked Out of Heaven”
En İyi Video (Kadın): Taylor Swift, “I Knew You Were Trouble”
En İyi Pop Video:Selena Gomez, “Come&Get It”
En İyi Hip-Hop Video: Macklemore & Ryan Lewis featuring Ray Dalton, “Can't Hold Us”
En İyi Rock Video: Thirty Seconds to Mars, “Up In The Air”
En İyi Koreografi: Bruno Mars, “Treasure”
En İyi Sanat Yönetimi: Janelle Monae featuring Erykah Badu,, “Q.U.E.E.N.”
En İyi Montaj: Justin Timberlake, “Mirrors”
En İyi Yönetmenlik: Justin Timberlake's Suit & Tie (David Fincher)
En İyi İşbirliği: Pink and Nate Ruess of Fun, “Just Give Me a Reason”

Justin Timberlake, Riddler rolünü istiyor!

21266056.jpg

MTV Video Müzik Ödül Töreni'nden dört ödülle dönen yetenekli şarkıcı Justin Timberlake, 102.7 Radyo Fresh'te katıldığı programda, Batman'in düşmanı çizgi roman karakteri Riddler'ı beyazperdede oynaması teklif edilse, buna hazır olduğunu söyledi.
spacer.gif

Jim & Kim Morning Show'a katılan Timberlake, sinemada kötü adamları oynamanın kulağa eğlenceli bir teklif gibi geldiğini ama Man of Steel'in 2015 gösterime girecek olan devam filminde Robin karakterini bile harika oynayabileceğini sanmadığını dile getirdi.

"Robin'i bile oynayamam. Bir filmde süper kahraman olmak gibi bir arzum yok" diyen Timberlake, kötü adamı oynamayı her şeyden çok istediğini, Batman'i çocukluğundan beri seyrettiğini ve sosyopat Riddler karakterini hep çok sevdiğini söyledi.

21266055.jpg

"HAZIRIM, BENİ ARAYIN!"

"Tam bir çatlak. Öyleyse, çılgınız oynayacaksam, tam anlamıyla bir çatlağı oynamak isterim. Hazırım. The Riddler. Beni arayın!"

Ben Affleck'in yeni Batman olarak açıklanmasını da övgü cümleleriyle yorumlayan Timberlake, "Ben Affleck'in Batman olması fikri hoşuma gitti. Onun çok yetenekli bir yönetmen olduğunu düşünüyorum. Olağanüstü bir kabiliyeti var, herkesi şaşırtabilir" diye konuştu.

Ve hayranı olduğum şahsiyettir.
Cry şarkısına biterim mesela. Ne şekerdir o. Diğer J.Bieber gelene kadar ondan çok tanınan Justin yoktu halbuki..

Ve hayranı olduğum şahsiyettir.
Cry şarkısına biterim mesela. Ne şekerdir o. Diğer J.Bieber gelene kadar ondan çok tanınan Justin yoktu halbuki..
Aynen öyle. Kimle konuşsam justin dinliyorum diyorum bieber anlıyorlar.
Çok iyi şarkıcı popun kralı :)

Bir ara bayağı aşıktım bu adama. :) Ezberliyordum şarkılarını falan. Yetenekli adam maşallah xD

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri