yetenek sizsiniz 1.sezon BIRINCISIIIII

yesil83

Bayan Üye
evet, arkadaslar yetenek sizsinizin birincisi belli oldu.

amor ve c'abonbo bas basa kalinca is juri uyelerine dustu. [MENTION=151672]bluee[/MENTION] amor'a oy verip [MENTION=154329]InnoCence[/MENTION]'de c'abonbo ya verince yine esitlik soz konusu oldugundan yedek juri bugra'nin oyu ile 1. c'abonbo oldu. (hades abi ortalarda yok)

c'abonbo

tebrik ederimmmmm

@C'abonbo 5
[MENTION=158215]Bezmish[/MENTION] 3
[MENTION=152585]_JOK3R_[/MENTION] 2
[MENTION=153273]Amor[/MENTION] 5
[MENTION=151147]CaSPeR35[/MENTION] 3
[MENTION=155270]Cin[/MENTION] 2

benden hepinze rep

---> yetenek sizsiniz 1.sezon BIRINCISIIIII

) Tebrik ederim [MENTION=144569]C'abonBô[/MENTION]... eglenceli bir yarışma oldu...Bu arada Fatih (Hades) rahatsızlıgından dolayı bu hafta burada olamadı...Bu seferlik idare edin ihtiyar jurinizi :p

olsun yedek juri bulduk, yeterki hades abi sagligina kavussun, gecmis olsuna abicim.

bu arada, butun yarismaci arkadaslara stinkoda dahil rep verdim ama sanirim yanlislikla amora 2 defa mi ne verdim :) ve juri uyelerinede rep verdim. destek olup yarismaya dahil olduklari icin yedek juri sanada verdim :) bugraya yani. :)

hayirli olsun bakalim

Katılan bütün arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

Ilk 5 hepinizi tek tek tebrik edigorum . Odul ney bu arada :D

Teşekkür ediyorum herkese. Bu birinciliği kazanmam da başta piyanoma, sonra bana oy veren vermeyen bütün üyelere teşekkür ediyorum :Ç
Buğra sana sipeşıl teşekkür canım :Ç

Beğenmediğin yetenek 1. oldu :M :Ç
öle oldu
icon11.gif

çoğunluğun fikrine saygımız sonsuz :11:

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri