Yerli Cosby Ailesi olarak anılan yeni dizinin şifreleri..

ParadokS

Kayıtlı Üye
1980’li yılların efsane dizisiydi ‘Cosby Ailesi.’ Bill Cosby çocuklarına düşkün, harika bir babaydı. Yıllarca hepimizin en sevecen babası oldu. Aradan yıllar geçti. Bu defa Adam Film ve Akbel Film ortaklığıyla ‘Cosby Ailesi’ Türkiye’ye uyarlanacaktı. Ancak hepimizin babası Bill Cosby’yi bu kez bir kadın canlandıracaktı. Madem bu defa Türkiye’nin annesi olmaya aday biri olacaktı, öyleyse bu Perran Kutman’dan başkası olamazdı. O nedenle Tarkan Karlıdağ, Kutman’ın kapısını çaldı ve onu ikna etti. ‘Yerli Cosby Ailesi’ ‘Canımın İçi’ 23 Nisan’da start aldı. Perran Kutman’ın eşi karakterine ise usta tiyatro sanatçısı Levent Öktem hayat verdi. HT Magazin, ‘Canımın İçi’ dizisinin setine girdi ve Türkiye’nin en sevimli ailesiyle keyifli bir gün geçirdi. Bizi kapıda dizinin Damla’sı 6 yaşındaki Nisa Meriç karşıladı. İnanın hayatımda onun kadar kendini sevdirmesini bilen başka bir çocukla karşılaşmadım. Hemen judu kıyafetlerini giyip sahneye hazırlanmaya başladı. Sette hem teknik ekip hem de oyuncular arasında sessiz bir anlaşma vardı. Herkes işine hâkimdi ve kendinden emindi. Onlar çoktan birbirlerinin canının içi olmuştu.

İki yıl aradan sonra ekranlara ‘Canımın İçi’ dizisiyle dönen Perran Kutman, hayata, insanlara ve işine âşık olduğunu söyledi ve kendisini nasıl koruduğunu açıkladı: “Benim sırrım hep çocuk kalmak ama kurnaz olmayan, sevgi dolu, bozulmamış bir çocuk olmak. Bugüne kadar Perran’ı kimse bozamadı.”

PERRAN Kutman’ı 5 yaşında tanımıştım. Tek kanallı dönemde, tek eğlencem olan televizyondaki kıvırcık saçlı ‘Perihan Abla’mdı benim. Onunla tanıştığımda da beni kucaklayacağından adım kadar emindim. Tam 24 yıl sonra tanıştığımızda tüm görkemiyle karşımda duruyordu ve bana ilk sözü “Hoşgeldin güzel yavrum” olmuştu. Aradan iki yıl geçti. Bu defa “Canımın İçi” dizisinin setinde buluştuk. Artık cimcimeliğe terfi etmiştim. Birbirimize sarılıp kucaklaştıktan sonra başladık koyu sohbete. Biraz canı sıkkındı. Çünkü çok sevdiği arkadaşı Cüneyt Türel’ i kaybetmişti. İnsanın en verimli olduğu zamanda çekip gitmesinin kabul edilmesi zor bir şey olduğunu düşünüyordu ama ne yazıkki yapacak bir şey yoktu. Perran Kutman, sevgisini göstermeyi bilen, insana insanlığını hissettiren çok önemli bir sanatçı. Ben ona yıllar sonra kavuştum, umarım bu kavuşmamız uzun sürer ve ben her seferinde yepyeni bir hikâyesini bu sayfalara taşırım.

Perran Kutman seçicidir. Onu bir projede oynatmak için epey çaba sarf etmeleri gerekir. ‘Canımın İçi ’ için ne kadar direndiniz?

Bu defa hemen “Peki ” dedim. Ben bile bu kadar çabuk kabul ettiğime şaşırıyorum. Tarkan Karlıdağ’la daha önce ‘Hayat Bilgisi’n de çalışmıştık. Tarkan, “Cosby Ailesi’ni yapacağız. Hem çok güzel bir iş ortaya çıkacak hem de Türkiye’de ilk kez yeni bir iş denenmiş olacak. Haftada beş gün, haber sonrası yayınlanacak ve 25 dakikalık bir dizi yapacağız. Siz bana güvenin” dedi. Benim ağzımdan “Peki” çıktı. Ama hiç pişman değilim.

Peki, size nesi cazip geldi?

Anne olmayı çok seviyorum. Dizimiz de oynayan çocuklarıda anne gibi seviyorum. Sercan, Hare, Nisa, Cansu hoş, terbiyeli ve bu mesleğin alfabesinden gitmek isteyen çocuklar. Birbirlerini de çok seviyorlar. Ama bazen aralarında kıskançlık oluyor. Mesela Hare’ye “Çok güzel oynamışsın” dediğimde Sercan kıskanıyor. Ama o kıskançmış, öyle dedi.

Galiba bu sette mutlusunuz...

Mutluyum evladım. Benim için seviye çok önemli ve bu sette beni mutlu eden şey seviyeli olması. Açıkçası endişeye kapılıp değişmesinden korkuyorum. Çünkü bir diziyi reyting endişesiyle başka yerlere çevirebiliyorlar.​

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri