ashli
Bayan Üye
Geçtiğimiz günlerde Sony Music ile albüm yapım ve menajerlik hizmetleri anlaşması imzalayarak bundan sonra tüm çalışmalarına sadece Sony Music bünyesinde devam etme kararı alan emreaydın'ın yeni albümü Kağıt Evler yayınlandı
İsveç'te "Kelly Clarkson, Eagle Eye Cherry, Sinead O'Connor, Santana gibi dünyaca ünlü sanatçıların da albüm kayıtlarını yaptığı "Mr Radar Music" stüdyolarında Mats Valentin Prodüktörlüğünde kayıt edilen albümün şarkı listesi;
Kağıt Evler Parça Listesi;
Bu Yağmurlar
Alıştım Susmaya
Hoşçakal
Tam Dört Yıl Olmuş
Duymak İstiyorum
Ayrı Ayrı
Kimse Olmadı Senin Gibi
Geniş Zamanlar Yok
Son Defa
Kağıt Evler
“BU YAĞMURLAR” Fırtına habercisi...
Söz ve bestesi emreaydın’ a ait olan ‘’BU YAĞMURLAR“ şarkısının yer aldığı yeni albümünün çıkış şarkısı için ‘’ilk albümümden sonra geçen süre zarfında ilkinden daha iyi bir albüm yapmak için çok uğraştım ve artık son noktaya gelmeye başladık, dinleyecilerle buluşmak için gün sayıyorum” dedi.
Söz ve müziği emreaydın imzası taşıyan “BU YAĞMURLAR” yaklaşık 20 saatlik zorlu bir çalışmanın ardından kliplendirildi. Murad Küçük yönetmenliğinde çekilen klibin görüntü yönetmenliğini Robert Benevides üstlendi. 16 mm film formatında Çatalca’da ormanda ve özel olarak oluşturulan platoda çekilen klipte sanatçıya 2 çocuk oyuncu eşlik etti. Oldukça farklı bir konsepte çekilen klipte -10 dereceyi bulan soğuk havanın yanı sıra kullanılan kar, şimşek ve kuru buz makineleri ve uçak motoru pervanesi emreaydın ve teknik ekibin oldukça zor şartlar altında çalışmasına neden oldu.
Son düzenleme: