YeniYıl Dilekleri,Duygu ve Düşünceleriniz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

h.i.m.e.s.54

Kayıtlı Üye
Sevgili Forum Yöneticisi,Adminler,Modlar,Üyeler :)
Koskocaman 1 yılı geride bırakmaya az bir zaman kaldı önümüzde..Acısıyla tatlısıyla
smiliv.gif
iyisiyle kötüsüyle 1 senemizi daha doldurduk.

2009 yılında forumca birsürü şey paylaştık.Birlikte sevindik birlikte üzüldük..
Bazen bizden kopanlar bu sıcacık güzel ortamı bırakıp gidenler oldu.Yerleri doldu mu bilinmez..Gidenler üzülmesin unutulduk diye.. İyiside kötüsü de hala akıllarda.. Ee tabi bunun yanında gelenlerde oldu.. Renk katanlar
smiliv.gif
kısa zamanda çok sevilenler..

Önümüzde yine ışıl ışıl parlayan yepyeni bir 2010 yılı var.Ne kadar çabuk geçti zaman..Ne kadar çabuk eskidi takvim yaprakları.. Eskiyen yapraklar gibi bizlerde ömrümüzden 1 yıl eksiltmiş olduk..

DüşlerForum Ailesi olarak gün geçtikçe daha da büyüdük.Ailemizin 7'den 70 e müdavimleri hergün bıkmadan usanmadan foruma katıkıda bulunarak büyümemizin en büyük sebeplerinden biri oldular.Bazen eleştirildik
smiliv.gif
bazen göklere çıkarıldık..Bazen üzdük bazen üzüldük...Doktorlar günde 24 öğün DüşlerForum tavsiye etmişti kimilerine..:) Buluşacı bir hastalıktı içimizdeki bu sevgi: ) Bilmiyorum sizinde öylemii..Burası benim 2.ailem..Birgün ayrı kalsam hemen özlüyorum ve günümü eksik sayıyorum..Sanalda olsa çok ayrı çok başka şeyler paylaştık biribirimizle.. Dostluklar kazandık .. Kalite yorumlar.. kaliteli arkadaşlar kurduk... Stresimizi attık günü geldi.. Aşık olduk..

Kısaca 2009 DüşlerForum Ailesi için bambaşka ve ilginç bir yıldı diyebilirim..

Şimdi sizlerden isteyeceğim DüşlerForum Ailesinin bir ferdi olarak yılbaşı dileğinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmanız..

.

.

.

---> YeniYıl Dilekleri,Duygu ve Düşünceleriniz

İlk Ben Yazayım =)

Evveettt Koskacaman 1 yıl daha geride kaldı. Acısı tatlısı bizimleydi, benim için cok da güzel gecmedi ama napalım :)

Neyse 2010'dan Dilegim Sadece huzur ve Saglıktır. Bu yıl Hayatımı Düzene Sokacagım ve Annemle yasayabilecegim güzel bir yer bulacagım. Ardından hayatıma Kaldıgı yerden devam edecegim. Allah'ımdan Tek istegim huzur ve Saglıktır Baska birsey Degil Kısacası.

Tesekkürler Semih =)

kaliteli seviyeli ve çok sevilen akla ilk gelen forumlardan biridir düşlerforum buraya tesadüfen üye oldum amacım stres atıp yeni arkadaşlıklar edinmekti.kısa zaman içinde çok kişi tanıdım bu forumda herkes çok cana yakın ufakta olsa tartışmalarımızda oldu neşemizi kaybetmedik yinede çok şükür.herkesi en içten sevgilerimle kucaklıyorum hepiniz çok kadim dostlarsınız allah sizleri esirgesin

Yeni yıl hepimize ailemize sevdiklerimize tüm türkiyeye ve düşler forumun bütün üyelerine sağlık mutluluk başarı ve bol kazanç getirsin şimdiden hepinize mutlu noeller. yeni yılınız kutlu yüreğiniz umutlu yüzünüz mutlu olsun canlarım

h.i.m.e.s.54 güzel yazmıssın tebrik ediyorum:D
izmirli35 saol arkadasım bizim icin diledigin dilekler senin icin de gecerli.
yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl bizlere kutlu olsunn:p
hepimiz için güzel ve hayırlı bir yıl olur inş 2010.
zaman ne cabuk geciyor diye üzülmeyin, unutmayın ki
en güzel yıllar çabuk geçenlerdir...

bu alıntıydı:D
neyse.
benden bu kadar dostlar.aslında yazacak çok şey var.
hersey gonlunuzce olsun..

herkes mutlu olsun.. herkesin dilekleri kabul olsun:106:
2010, 2009'dan daha güzel bi yıl olsun..
DF'nin daha cok üyesi olsun,forumda daha cok paylasım olsun..

olsun da olsun..:106:

yeni yıl yeni yıl yeni yıl yeni yıl herkese kutlu olsun :11:

2010 un ilk mesajını (forumda)ben atmak istiyorum şanslı olana nasip olsun:D hadi bakalım canlar :)

2010 Yılının ilk gununde milli pıyango bana cıksın amin:)karşıyaka süper lıge yukselsın.hayırlı ve saglıklı bı yıl olsun

Sağlık , huzur mutluluk ardından gelecektir.
ve
onunla olmak ..

Herkesın Tüm Dilekleri kabul olması Dileğiyle ...

HİÇbir dileğim yok gelen yılı yaşarız önümüze gelip yaşadığımız her yıl gibi..
Teşekkürler semih

valla subat ayında antalyaya gıtmek ıstıyorum, mıllı pıyangonun bana cıkmasını ıstıyorum derslere calısmadan a ıle vermek ıstıyorum ha bıde fenerın sampıyon olmasını ıstıyorum burdan noel babaya duyrulur:D

aklıma geldıkce ısteklerımı yazarım noel baba sen dıleklerımı gerceklestır senıde gorurum;)

hahaha

2009’e ELVEDA, 2010’a MERHABA!! Hoşgeldin Yeni Yıl...

2010 yılının sağlık, mutluluk, başarı ve bol kazanç getirmesi dilekleriyle. Neşe dolu yıllar! =)

Mutlu yıllarrrrrrrrrrrrr
kutlu olsunnnnnnnnnnnn

Bana gecmişi unutarak günümden zevk ve mutluluk çıkaracağım günler sunar umarım.

Bir önceki yıldan hep daha iyi olsun ;)

Gelen Allah'tandır Diyerekten Hayırlı Olmasını Diliyoruz :)

Umarım herkes herkese karşılığı olarak davranır.
Umarım herkes hak ettiği ölçüde değer alır.
Saçma sapan kişiler yüzünden boyun eğmez umarım kimse
Herkesin sevdiği insan kendisini sever.
Bütün nefret ettiğim insanlar haddini bilir
Sevdiklerim de benimle ömür boyu mutlu olur
UMARIM
Geçmişte yaşanan onca şey unutulmaz.
Bi anlık dostluk olduğu düşünülmez.
Bi anlık bi hata yüzünden dostluklar bitmez
Bi anlık kafa karışıklığı yüzünden nefrete kapılınmaz
umarım ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri