h.i.m.e.s.54
Kayıtlı Üye
Sevgili Forum Yöneticisi,Adminler,Modlar,Üyeler
Koskocaman 1 yılı geride bırakmaya az bir zaman kaldı önümüzde..Acısıyla tatlısıyla
iyisiyle kötüsüyle 1 senemizi daha doldurduk.
2009 yılında forumca birsürü şey paylaştık.Birlikte sevindik birlikte üzüldük..
Bazen bizden kopanlar bu sıcacık güzel ortamı bırakıp gidenler oldu.Yerleri doldu mu bilinmez..Gidenler üzülmesin unutulduk diye.. İyiside kötüsü de hala akıllarda.. Ee tabi bunun yanında gelenlerde oldu.. Renk katanlar
kısa zamanda çok sevilenler..
Önümüzde yine ışıl ışıl parlayan yepyeni bir 2010 yılı var.Ne kadar çabuk geçti zaman..Ne kadar çabuk eskidi takvim yaprakları.. Eskiyen yapraklar gibi bizlerde ömrümüzden 1 yıl eksiltmiş olduk..
DüşlerForum Ailesi olarak gün geçtikçe daha da büyüdük.Ailemizin 7'den 70 e müdavimleri hergün bıkmadan usanmadan foruma katıkıda bulunarak büyümemizin en büyük sebeplerinden biri oldular.Bazen eleştirildik
bazen göklere çıkarıldık..Bazen üzdük bazen üzüldük...Doktorlar günde 24 öğün DüşlerForum tavsiye etmişti kimilerine.. Buluşacı bir hastalıktı içimizdeki bu sevgi: ) Bilmiyorum sizinde öylemii..Burası benim 2.ailem..Birgün ayrı kalsam hemen özlüyorum ve günümü eksik sayıyorum..Sanalda olsa çok ayrı çok başka şeyler paylaştık biribirimizle.. Dostluklar kazandık .. Kalite yorumlar.. kaliteli arkadaşlar kurduk... Stresimizi attık günü geldi.. Aşık olduk..
Kısaca 2009 DüşlerForum Ailesi için bambaşka ve ilginç bir yıldı diyebilirim..
Şimdi sizlerden isteyeceğim DüşlerForum Ailesinin bir ferdi olarak yılbaşı dileğinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmanız..
.
.
.
Koskocaman 1 yılı geride bırakmaya az bir zaman kaldı önümüzde..Acısıyla tatlısıyla
2009 yılında forumca birsürü şey paylaştık.Birlikte sevindik birlikte üzüldük..
Bazen bizden kopanlar bu sıcacık güzel ortamı bırakıp gidenler oldu.Yerleri doldu mu bilinmez..Gidenler üzülmesin unutulduk diye.. İyiside kötüsü de hala akıllarda.. Ee tabi bunun yanında gelenlerde oldu.. Renk katanlar
Önümüzde yine ışıl ışıl parlayan yepyeni bir 2010 yılı var.Ne kadar çabuk geçti zaman..Ne kadar çabuk eskidi takvim yaprakları.. Eskiyen yapraklar gibi bizlerde ömrümüzden 1 yıl eksiltmiş olduk..
DüşlerForum Ailesi olarak gün geçtikçe daha da büyüdük.Ailemizin 7'den 70 e müdavimleri hergün bıkmadan usanmadan foruma katıkıda bulunarak büyümemizin en büyük sebeplerinden biri oldular.Bazen eleştirildik
Kısaca 2009 DüşlerForum Ailesi için bambaşka ve ilginç bir yıldı diyebilirim..
Şimdi sizlerden isteyeceğim DüşlerForum Ailesinin bir ferdi olarak yılbaşı dileğinizi ve düşüncelerinizi bizimle paylaşmanız..
.
.
.