Yeni Zelanda Doğa Resimleri

ashli

Bayan Üye
ljuP3.jpg

yioKT.jpg

0M5b1.jpg

RgaI5.jpg

GxtMt.jpg

4Y4F3.jpg

WnVJa.jpg

wDfSF.jpg

JD5cN.jpg

4U0NA.jpg

rRpOK.jpg

A9uWC.jpg

mJgik.jpg

wRcz4.jpg

w4WAC.jpg

he2Oi.jpg

6JzSQ.jpg

6VWRk.jpg

---> Yeni Zelanda Doğa Resimleri

..yeni zellanda icin film yapimcilarin cenneti derler ve haklidirlar,cok sahane manzaralari oldugunu biliyorum,bize ucakla 2,5 saatlik bir mesafede,ama benim icin gitmek gormek kismet olmadi,yilda bir sefer yurt disina cikma imkanim var,imkan cokda emekli olunca kurallar biraz degisik,ne zaman oralari gidip gormek kismet olur allah bilir.guzel resimler icin tesekkurler.orda bir guzel kayak merkezi var bir iki sefer oglum ve arkadaslari snowboard yapmak icin gitmislerdi.

---> Yeni Zelanda Doğa Resimleri

..yeni zellanda icin film yapimcilarin cenneti derler ve haklidirlar,cok sahane manzaralari oldugunu biliyorum,bize ucakla 2,5 saatlik bir mesafede,ama benim icin gitmek gormek kismet olmadi,yilda bir sefer yurt disina cikma imkanim var,imkan cokda emekli olunca kurallar biraz degisik,ne zaman oralari gidip gormek kismet olur allah bilir.guzel resimler icin tesekkurler.orda bir guzel kayak merkezi var bir iki sefer oglum ve arkadaslari snowboard yapmak icin gitmislerdi.
The Lord of the Rings movies orada çekilmişti sanırım. Belgesellerde izledim görülmesi gereken bir doğa.
O kadar yakınsınız görmeniz lazım. Umarım kısmet olur :)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri