''Yeni yönetimle devam ederiz''

karagümrük

Kayıtlı Üye
Diyarbakırspor'un kulüp başkanı Çetin Sümer, yeni yönetim oluşturabileceklerini söyledi.

Bank Asya 1. Lig'e düşen Diyarbakırspor'un kulüp başkanı Çetin Sümer, yönetime ciddi 2 talipli grup olduğunu ifade ederek, ''Yönetime olan talepleri ciddi görürsek kongre kararı alırız. Olmazsa yeni yönetim oluşturup devam ederiz'' dedi.

Sümer, kulüp binasında düzenlediği basın toplantısında, yönetim olarak kulüp önünde engel oluşturmadıklarını, aksine kulübün sıkıntıdan kurtulması için arayış içerisinde bulunduklarını belirterek, şöyle konuştu:

''Diyarbakırspor'un küme düşmesi nedeniyle en büyük üzüntüyü ben yaşıyorum. Küme düşme konusunda bir suçlu varsa en büyük suçlu benim. Ancak kişisel çıkar ve menfaat nedeniyle hepimiz bu kulübü birlikte düşürdük. Diyarbakırspor yönetimine talip olan 2 farklı grupla görüşme halindeyiz. Bu görüşmelerde kendilerine 25 Haziran 2010 gününe kadar süre verdik. Kulübün gelir ve gider tablosunu kendilerine sunduk.

Yönetime olan talepleri ciddi görürsek kongre kararı alırız. Olmazsa yeni yönetim oluşturup devam ederiz. 25 Haziran 2010 Cuma günü bu taliplilerin durumu netleşecek. Kulübün şu an 18.1 milyon lira borcu bulunmaktadır. Bunun 6.5 milyon lirası ben ve yönetimdeki 3 arkadaşımın alacağıdır. Biz göreve geldiğimizde kulübün 17.1 milyon lira borcu vardı. Kulübü aşırı borçlandırdığımız iddiaları asılsızdır.''

Kaptan Barış Ataş'ın kulüpten 250 bin lira alacağı nedeniyle Diyarbakırspor Kulübünü TFF'ye şikayet ettiğini bildiren Sümer, ''Barış Ataş, kişisel çıkarı için Diyarbakırspor'u ve halkını kandırmıştır'' diye konuştu.

Sümer, Tazemeta'ya Manisaspor'un talipli olduğunu bildirerek, bu transferle ilgili menajer görüşmelerinin sürdüğünü kaydetti.

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri