bazı bölümlerin acılması mesela
daha fazla paylasım olması
Üyelerimizin Düşünceleri Bize Her Daim Önemlidir
Hangi Bölüm Açılmasını İstiyorsanız
Düşünceniz , Sorular Bölümünde Belirtin
Uygun Görülürse Elbette Açarız
Açmadıgımız bişey Degil
burdan sölesem daha mantıklı gerci adminlerden birine söylemistim ama...
ben edebiyat bölümüne ''can yücel siirleri'' seklinde alt baslık acılmasını istiyorum..
hem güzel yazan bi sair hemde cok yazısı var ayrıca cok populer..
Bir Ara Üstte Kırmızı,Mor,Siyah Tema Yapma Eklentisi Vardı.O Tekrar Olsa İyi Olur.
Banner Değişikliği Olabilir.
Rep Ödüllü Yarışmalar Düzenlensin Ama Öyle En Komik Resim En Güzel Gül Filan Diye Değil Daha Baska Şeyler Bulunabilir.
Forumda Geyik Konuları,Forum Oyunları Konuları Çok Fazla Ön Planda O Tür Bölümlerde Mesaj Yazılsın Fakat Üyelerin Mesaj Sayılarında Bir Artiş Olmasın. Yapılacabilecek Birşey Demişimdir Umarım
bayanlardan bayanlara demıssın
yapacak olan ınsan erkek oldugu halde bayan üyeliği alır yinede istediğini yapar diğerleri olabılırde o ozel mesaj olayı olmaz galiba
ßelli bir mesaj sayısına geldikten sonra bayanlar "prenses üye rütbesini" alıyorlar diye biliyordum
Yok artık ßu kadar da yaparlarsa diyecek bir$ey yok sanırsam..
ßirde "kö$e yazıları" bölümü açılabilir..
te$ekkürLer
yuh yaaa :sRep Verilen Yere Eskiden yorum yazılıyordu
Ordan Bile Msn Alışverişi Yapanlar Oldu
Onu Bile Kapatmak Zorunda kLdık
Sen Düşün Gerisini Artık..
buna da katılıyorummmmmayrıca bence 10 harf yazmadan mesajda kabul edılmezse gulucuk veya baska bı smıley koymak yerıne doru duzgun yorumlar yapılabılır
έғګąʼnέ;2014153' Alıntı:
yuh yaaa :s
ya ben
1.herkes yazı tipini rengni değişebilsin istiorum yani zaten oluyor da urasmadan profil kısmından 1 kere ayarlanabilsin..
2.tema deissin, mesela ask sevgi bölümü teması cok hoşsadece rengi değişebilir.
3.altta online üyeler hemen görünsün.
4.son msjlar yukarda olabilir..
şimdilik bu kadar. aklıma gelirse yazarım ama 1 ve 2.yi çok istiorummm tşkler
uslu yazdım
Sende Olmasan Bana Katılacak Yok.xDmalesef bende akınıma katılıyorum
ha bıde uyeler tesekkurler yazıp bırakacana onun yerıne rep vermesını ogrenseler daha temız konular olur...ayrıca bence 10 harf yazmadan mesajda kabul edılmezse gulucuk veya baska bı smıley koymak yerıne doru duzgun yorumlar yapılabılır
Forumda Geyik Konuları,Forum Oyunları Konuları Çok Fazla Ön Planda O Tür Bölümlerde Mesaj Yazılsın Fakat Üyelerin Mesaj Sayılarında Bir Artiş Olmasın.
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.