Yeni yıLda DuslerForumdan bekLentiLeriniz neLerdir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sEmih

Kayıtlı Üye
Evet Soru Basit

Yeni yıLda DuslerForumdan Ne bekLiyorsunuz?

Lütfen Konuda Geyik , Sohbet Olmasın

Gereksiz Yazılar Uyarılmadan Silincektir..

---> Yeni yıLda DuslerForumdan bekLentiLeriniz neLerdir?

bazı bölümlerin acılması mesela :)
daha fazla paylasım olması :)

bazı bölümlerin acılması mesela :)
daha fazla paylasım olması :)

Üyelerimizin Düşünceleri Bize Her Daim Önemlidir

Hangi Bölüm Açılmasını İstiyorsanız

Düşünceniz , Sorular Bölümünde Belirtin

Uygun Görülürse Elbette Açarız

Açmadıgımız bişey Degil :p

Bir Ara Üstte Kırmızı,Mor,Siyah Tema Yapma Eklentisi Vardı.O Tekrar Olsa İyi Olur.

Banner Değişikliği Olabilir.

Rep Ödüllü Yarışmalar Düzenlensin Ama Öyle En Komik Resim En Güzel Gül Filan Diye Değil Daha Baska Şeyler Bulunabilir.

Forumda Geyik Konuları,Forum Oyunları Konuları Çok Fazla Ön Planda O Tür Bölümlerde Mesaj Yazılsın Fakat Üyelerin Mesaj Sayılarında Bir Artiş Olmasın. Yapılacabilecek Birşey Demişimdir Umarım :)

Kendi adıma konuşmak gerekirse admin olarak benim yönetimden forum adına herhangi bir beklentim yok!Zaten nerdeyse birçok eksiksiz olarak sürüyor.her geçen gün bi değişiklik muhakkak ki oluyor...

Benim asıl beklentim; yeni-eski bütün üyelerin bi an önce aktif olup bir şeyler yazabilmesidir.Çünkü sadece belli kişiler foruma yorum bırakıyor, yeni üyeler çekingenlik gösteriyor çoğu zaman...Hepimiz düşüncelerimizi olumlu veya olumsuz bi şekilde dile getirirsek birbirimizden daha fazla şeyler öğrenebiliriz, bu bizim elimizde...

çoğu kişi sadece ''paylaşım için sağol'' diye kalıplaşmış yorumlar yapıyor.
Demek istediğim birçok arkadaşın göstermiş oldugu cabayı diğer üyelerimizde göstersin konu açsın paylaşım yapsın.tek sağol teşekkürle kalmasın.neyse diyeceklerim bukadar :)

çeşitli etkinliklerin düzenlenmesi organizasyon felan vb..hımm

Üyelerimizin Düşünceleri Bize Her Daim Önemlidir

Hangi Bölüm Açılmasını İstiyorsanız

Düşünceniz , Sorular Bölümünde Belirtin

Uygun Görülürse Elbette Açarız

Açmadıgımız bişey Degil :p

burdan sölesem daha mantıklı gerci adminlerden birine söylemistim ama...
ben edebiyat bölümüne ''can yücel siirleri'' seklinde alt baslık acılmasını istiyorum..
hem güzel yazan bi sair hemde cok yazısı var:) ayrıca cok populer..

Öncelikle Tesekkürler..

Forumdan Beklentilerim Öncelikle Evet Tema Yenilenirse ve yeni bölümler acılırsa Daha Cok paylasım Olabilir.

Dileklerim ise Daha Cok üye, Daha Kaliteli Paylasım Ve Daha Sıkı Dostluklar..

Bir Ara Üstte Kırmızı,Mor,Siyah Tema Yapma Eklentisi Vardı.O Tekrar Olsa İyi Olur.

Banner Değişikliği Olabilir.

Rep Ödüllü Yarışmalar Düzenlensin Ama Öyle En Komik Resim En Güzel Gül Filan Diye Değil Daha Baska Şeyler Bulunabilir.

Forumda Geyik Konuları,Forum Oyunları Konuları Çok Fazla Ön Planda O Tür Bölümlerde Mesaj Yazılsın Fakat Üyelerin Mesaj Sayılarında Bir Artiş Olmasın. Yapılacabilecek Birşey Demişimdir Umarım :)

malesef bende akınıma katılıyorum:p:D:D

ha bıde uyeler tesekkurler yazıp bırakacana onun yerıne rep vermesını ogrenseler daha temız konular olur...ayrıca bence 10 harf yazmadan mesajda kabul edılmezse gulucuk veya baska bı smıley koymak yerıne doru duzgun yorumlar yapılabılır:)

1.si : Forumda "vay la" dememe izin verilsin :)
2.si : günlük & kişisel sayfa bölümü ziyaretçilere kapatılsın :)
3.sü : Normal üyeler kimler online diye bakabiliyor,fakat nerde,ne yaptıklarını qöremiyor, ßizde görelim, nolcak ki ??
4.sü :Forum içi yarı$malar vs. olabilir..
5.si : Özel mesaj qönderilemiyor,evet o konuda haklı olabilirsinz ama en azından bayanlar bayanlara yada baylar baylara qönderebilsin..
Yani ßurada arkada$ edindiklerim burda kalmasın :)
He diceksiniz ki o bayanlardan alamazsın sanki falan..
O kadar da olsun lütfen..
ßu forumda kendi adıma öyle ßir$ey olmayacagına söz verebilirim :)
Yani Adresimde yaLnzca forumdan siz varsınız adminim xD
Ayıptır qünahtır bana da ;d

$imdilik ßu kadar..
Tema deği$ikliği falan olursa eğer "siyah" ve tonlarında olmassa sevinirim :)
qözlerim ağrıyor sonra ;d

te$ekkür ederim..

#

özel msjların acılmasını(farklılık bu olmamalı)isteyen kapatabılıyor cunku
bırde nıckımızın altında yazan dusler forum üyesi yazısını kaldırılması onunn yerıne baska rütbe veya baska bısı gelmesını..
istiyrm:)

bayanlardan bayanlara demıssın:)
yapacak olan ınsan erkek oldugu halde bayan üyeliği alır yinede istediğini yapar diğerleri olabılırde o ozel mesaj olayı olmaz galiba :)

bayanlardan bayanlara demıssın:)
yapacak olan ınsan erkek oldugu halde bayan üyeliği alır yinede istediğini yapar diğerleri olabılırde o ozel mesaj olayı olmaz galiba :)

ßelli bir mesaj sayısına geldikten sonra bayanlar "prenses üye rütbesini" alıyorlar diye biliyordum :)

Yok artık ßu kadar da yaparlarsa diyecek bir$ey yok sanırsam..

ßirde "kö$e yazıları" bölümü açılabilir..

te$ekkürLer :)

ßelli bir mesaj sayısına geldikten sonra bayanlar "prenses üye rütbesini" alıyorlar diye biliyordum :)

Yok artık ßu kadar da yaparlarsa diyecek bir$ey yok sanırsam..

ßirde "kö$e yazıları" bölümü açılabilir..

te$ekkürLer :)

Rep Verilen Yere Eskiden yorum yazılıyordu

Ordan Bile Msn Alışverişi Yapanlar Oldu

Onu Bile Kapatmak Zorunda kLdık

Sen Düşün Gerisini Artık..

Rep Verilen Yere Eskiden yorum yazılıyordu

Ordan Bile Msn Alışverişi Yapanlar Oldu

Onu Bile Kapatmak Zorunda kLdık

Sen Düşün Gerisini Artık..
yuh yaaa :s

ya ben
1.herkes yazı tipini rengni değişebilsin istiorum yani zaten oluyor da urasmadan profil kısmından 1 kere ayarlanabilsin..
2.tema deissin, mesela ask sevgi bölümü teması cok hoş:)sadece rengi değişebilir.
3.altta online üyeler hemen görünsün.
4.son msjlar yukarda olabilir..
ayrıca bence 10 harf yazmadan mesajda kabul edılmezse gulucuk veya baska bı smıley koymak yerıne doru duzgun yorumlar yapılabılır:)
buna da katılıyorummmmm
bir de haftanın deil ayın üyesi olsun.emeklerin karşılığı daha iyi alınır.süre uzatılsın.:)
şimdilik bu kadar. aklıma gelirse yazarım ama 1 ve 2.yi çok istiorummm:) tşkler :)
uslu yazdım :)

Son düzenleme:

έғګąʼnέ;2014153' Alıntı:

yuh yaaa :s

ya ben
1.herkes yazı tipini rengni değişebilsin istiorum yani zaten oluyor da urasmadan profil kısmından 1 kere ayarlanabilsin..
2.tema deissin, mesela ask sevgi bölümü teması cok hoş:)sadece rengi değişebilir.
3.altta online üyeler hemen görünsün.
4.son msjlar yukarda olabilir..

şimdilik bu kadar. aklıma gelirse yazarım ama 1 ve 2.yi çok istiorummm:) tşkler :)
uslu yazdım :)

Online Olanlar Görünüyordu Ancak

Cok Cpu Harcıyor

Siteyi Kasıyor

Onu Açaçagım Birazdan Duruma Göre Açık Veya Kapalı Kalır.

malesef bende akınıma katılıyorum:p:D:D

ha bıde uyeler tesekkurler yazıp bırakacana onun yerıne rep vermesını ogrenseler daha temız konular olur...ayrıca bence 10 harf yazmadan mesajda kabul edılmezse gulucuk veya baska bı smıley koymak yerıne doru duzgun yorumlar yapılabılır:)
Sende Olmasan Bana Katılacak Yok.xD

Bende Senin Fikirlere Katılıyorum İyi Noktaya Ayak Basmıssın xD

+
Her Ay Sonunda En Çok Mesaj Yazanların Aralık Ayı En Çok Mesaj Yazan Üyeler Diyerekten Konu Açılsın..
Bu Ay En Çok Mesaj Yazanlarda 1-2-3 e Rep Ödülü Konulsun.Tabiki Direk Forum Oyunları Ve Sohbete Yüklenme Olacak

Forumda Geyik Konuları,Forum Oyunları Konuları Çok Fazla Ön Planda O Tür Bölümlerde Mesaj Yazılsın Fakat Üyelerin Mesaj Sayılarında Bir Artiş Olmasın.

Eğer Alıntıda ki Gibi Bİrşey Uygulamaya Konulursa Rep Uygulaması Olabilir.

Birde Herkes Mesaj Yazmak İçin Trajik Konulara Bile Teşekkürler Eline Sağlık Filan Yazacak..Bu Konudada Üst Üste 3-5 Defa Aynı Yorumda Bulunan Üyeler Farkedilirse Ceza Uygulaması Olabilir Bunun Önüne Geçmek İçin. Tabi Mod Ve Adminlere Biraz Yük Biniyor.xD

Düsler Forumdan Tüm foruma özel Bir Günlük Özel Mesaj Acılabilir Yeni YIl Hediyesi Gibi..

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri