Yeni Üye " Elsa " Doğum Günün Kutlu Olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

InnoCence

ÜLKÜ & UMAY
Webmaster
Prenses
Bugün benim doğum günüm ve bende bugün asla ayrıntılara takılmak istemiyorum. Çok teşekkürler :)

Yeni Üyesin Ama Ben Yazdığın Bir Konudaki Mesajın Üzerine Sana Jest Olsun Diye Bu Doğum Günü Konusu Açmak İstedim :R

Öncelikle Forumda Daimi ve Aktif Olman Dileklerimle :R

[MENTION=156426]Elsa[/MENTION]

Pastan

cake-chocolate-dessert-frosting-rasperries-Favim.com-438392.jpg

i5767841_kalpli-dogum-jpg

:105: İ :105: Y :105: İ :105: K :105: İ :105:

:105: D :105: O :105: Ğ :105: D :105: U :105: N :105:​

Son düzenleme:
---> Yeni Üye " Elsa " Doğum Günün Kutlu Olsun

Mutlu yıllar, yeni yaşın hayırlı olsun.

Şaşırdım çok, zaten beklenmedik bir duygu akının içindeyken.. Çok teşekkür ediyorum Innocence, bu jestini hiçbir zaman unutamayacağım. İnan çok mutlu oldum şuan.. Hani tarif edemezsiniz ya, o denli birşey..
Doğum günümü kutlayan diğer arkadaşlar, sizlere de çok teşekkür ederim.

Şaşırdım çok, zaten beklenmedik bir duygu akının içindeyken.. Çok teşekkür ediyorum Innocence, bu jestini hiçbir zaman unutamayacağım. İnan çok mutlu oldum şuan.. Hani tarif edemezsiniz ya, o denli birşey..
Doğum günümü kutlayan diğer arkadaşlar, sizlere de çok teşekkür ederim.

Rica Ederim Bugün İyiliğim Üzerimde :R Hadi Yine İyisin :R Şaka yapıyorum tabi :R

:R

Nice Mutlu , Sağlıklı , Huzurlu Yaşlara Sevdiklerin + Sevenlerinle

Son düzenleme:

Hadi Sanal Hediye Olarakta Rep Vereyiim :R

Sen bugün gerçekten iyi günündesin, şakanın altındaki gerçek :) Düşünülmesi, söylenmesi bile yeter. Repimi kaptım, teşekkürler. Rep'ler artarsa birgün, bende sana göndereyim ki o zaman daha fazla bir artış olur repinde :R Bunu da unutmuyorum, yazdım aklıma tamamdır :)

Doğum günün kutlu olsun, nice senelere Gaye :)

Umarız kalıcı olursun, daha nicelerini kutlarız, yeni yaşın sağlık , huzur , mutluluk getirsin inşallah :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri