Yeni sevgilimi çok kırdım ..

Lessien

Banned
Merhaba ben Timur . Yani bu hafta , kırıldığım için onu çok kırdım sanırım . Hani isteyerek te olmadı . Zaten onu isteyerek kıramam ki ? Her neyse . Yani ben onu kırmak istemezdim ki . Sarhoş falan değilim fsjfaf :D Onu gerçekten kırdım tekrar tekrar tekrar tekrar söylemek saçma bir durum tabi . Hafta içi annesi (annem) telefonunu alıyor . Yani hafta içi konuşamıyoruz . Hafta sonu anca iki gün , anca iki gün işte . Hani onu niye kırıyorum diye düşündüğüm zaman . Onunla konuşurken bile onu özlerken , beş gün , beş sabah , beş gece , geçmek bilmeyen 120 saat . Dile kolay yani sonuç olarak tam dokuz aydan fazla süredir beraberiz . Onu bu zaman sürecinde özlüyorum , çok özlüyorum hemde . Ama yapcak bişey yok . Özlemek bir zamandan sonra acı veriyor . Gerçekten acıyor canım . Ama sen benim canımsın ki zaten , senin yanmasın canın . İşte acı acı , ve özlem karışınca bir anlık tepki veya sinir . Yani sinirleniyorum ve seni kırıyorum . Kırmak istemeden kırıyorum ya seni , nasıl oluyorsa artık . Sen şuan uyuyorsun mışıl mışıl . Yanında olsam seni uyandırırdım zaten . Ama kıyamazdım ki . Kıyamazdım sanırım . Veya , yanına uzanıp verdiğin nefesi içime çekerdim ne bileyim işte .

Sevgilim , seni kırdığım için çok özür dilerim . Ne biliyim , bazen aklıma geliyor bir gün bana katlanamayıp gidersin diye geçiriyorum içimden . Sonra diyorum ki , bok gider . Nereye gidebilirsin ki zaten ? Yüreğimde olduktan sonra . Bilmiyorum aptallaştım . Ama şunu unutma , meleğim ben sana çok aşığım . Seni çok seviyorum . Ölüm olsan bile koşarım sana , nefesimin yetemediği her yere bile koşarım seninle . Seni çok seviyorum minik prensesim .

İsterseniz tartışabiliriz ..

---> Yeni sevgilimi çok kırdım ..

Güzel şeyler yazmışsın, özür de dilemişsin
ama

"Sonra diyorum ki bok gider . Nereye gidebilirsin ki zaten ? "

böyle şeyler yazarsan biraz işin zor

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri