Yeni Özellik, '' Müzik Kutum '' Forumumuza Hayırlı Olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ParadokS

Kayıtlı Üye
Evet arkadaşlar forumumuza yeni bir özellik eklemiş bulunmaktayız.

'' Müzik Kutum. ''

Müzik Kutum Nedir ?

Bu özellik sayesinde artık profilinizde 3 şarkılık yer çıkacak, eklediğiniz 3 şarkıyı profilinizi ziyaret edenler ve siz dinleyebileceksiniz.

Örnek;

ccfrg.jpg

Müzik Kutum Nasıl Kullanılır ?

Şimdilik tüm üyelerimize açık olan bu özelliği tüm üyelerimiz rahatça kullanabilir, kullanımı aşağıdaki resimde sizlere detaylı olarak anlatılmıştır.

cccpb.jpg

Peki şimdi gelelim o bomba soruya,

Foruma eklemek istediğim müzikleri hangi siteden nasıl upload edebilirim ?

Foruma eklemek istediğiniz müzikleri maalesef üyelik istemeyen bir siteden upload etmeniz mümkün değildir. Şimdi aşağıda müzikleri nasıl upload edeceğinizi detaylı bir şekilde anlatacağız.

Öncelikle, http://kiwi6.com/register

sitesine giriyoruz. Girdikten sonra karşımıza çıkan alanlardan, '' Username - Email ve Password. '' alanlarınızı doldurarak kayıt işlemini tamamlıyoruz.

Kayıt işlemi bittikten sonra Ana Sayfa Üzerinden yukarı sağ köşeden upload yazan yere tıklıyoruz.

ccgqj.jpg

Upload yazan yere tıkladıktan sonra karşımıza çıkan ekrandan '' browse '' yazan yere tıklıyor ve eklemek istediğimiz müziği bilgisayarımızın kayıtlı yerinden seçiyoruz.

ccgrr.jpg

Müziği bilgisayarımızdan seçtikten sonra '' Start upload '' yazan yere tıklıyoruz ve bekliyoruz.

cch5j.jpg

Yükleme işlemi tamamladıktan sonra karşımıza çıkan ekrandan yükleme linkinin üzerine tıklıyoruz.

cck9c.jpg

Linkin üzerine tıkladıktan sonra karşımıza çıkan ekrandaki '' Direct HotLink'' yazan yerdeki linki alıp foruma ekliyoruz ve istediğiniz şarkı artık profilinizde çalmaktadır.
cckb9.jpg

Son olarak bu özelliği forumumuza kazandıran kurucumuz [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] 'a çok teşekkür eder.

Hepinizin bu yeni özelliği beğenmeniz ve kullanmanız dileğiyle.

Not: Sadece mp3 uzantılı müzikleri kullanabilirsiniz.

DF YÖNETİM.

Son düzenleme:
---> Yeni Özellik, '' Müzik Kutum '' Forumumuza Hayırlı Olsun.

Güzel ve farklı bir özellik, tebrikler, emeğinize sağlık.

Hayırlı Olsun ;) Rica Ederim...

Bence gayet güzel oldu, emeğine sağlık ozkanın. Fena olmaz böyle güzel bir özellik. Tesekkürler. :)

Güncelleme : Kota Sorunu Olmasın diye, otomatık yukleme gerceklesmemesı adına, profile girince otomatik başlaması kapatılmıştır.

Play'E Basılınca Çalmaya Başlayacaktır.

Abi pek dikkat çekici olmayacak ama bu sefer de, direk girildiğinde profile "noluyoruz" falan olacaktı ne güzel xD

Güncelleme : Kota Sorunu Olmasın diye, otomatık yukleme gerceklesmemesı adına, profile girince otomatik başlaması kapatılmıştır.

Play'E Basılınca Çalmaya Başlayacaktır.

Ha şöyle ayol tamam :106: bak ne güzel oldu şimdi hayırlı olsun tüm foruma :) Emeklerinize sağlık hayırlı hizmetler inşaALLAH:2:

Abi pek dikkat çekici olmayacak ama bu sefer de, direk girildiğinde profile "noluyoruz" falan olacaktı ne güzel xD

rahatsızlık verebılır dıye dusundum, mesela sımdı ben son ses winampta yabancı şarkı dınlıyorum... profıle baktım vatandaş müslüm koymuş, ki koyabılır zevk renk meselesı.. bırden seslerdekı karısıklıgı dusun.. veya ısyerınden gızlı foruma gırenler var. her profıle gırdıgınde ses cıkacak nasıl kapatacagım dıye panık yapacak falan. :)

gerek yok. zaten renklı renklı yaptık kı gorunsun dıye.. dıkkat cekecektır

rahatsızlık verebılır dıye dusundum, mesela sımdı ben son ses winampta yabancı şarkı dınlıyorum... profıle baktım vatandaş müslüm koymuş, ki koyabılır zevk renk meselesı.. bırden seslerdekı karısıklıgı dusun.. veya ısyerınden gızlı foruma gırenler var. her profıle gırdıgınde ses cıkacak nasıl kapatacagım dıye panık yapacak falan. :)

gerek yok. zaten renklı renklı yaptık kı gorunsun dıye.. dıkkat cekecektır

Sende haklısın peki öyle olsun, tekrar sağol abi. :)

Yeniliğin tek adresi :R Hayırlı Uğurlu Olsun.

Konu güncellenmiştir.

Tam detaylı anlatımla adım adım herşey anlatılmıştır.

Tekrardan hayırlı olsun.

Gerçekten harika bir özelliklik olmuş ; anlatım için de özellik için de çok teşekkürler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri