Yeni moda, derinin altına 'giyilen' sütyen!...

İnci

1907
Prenses
Bu Sütyen, Derinin Altına Giyiliyor!..

Estetik cerrahi, kadınları güzelleştirmekte sınır tanımıyor. Yeni moda, derinin altına 'giyilen' sütyen!...

Neredeyse yirmi kilo vererek, forma giren birisinin, yeni dış görünüşünden memnun olduğunu düşünebilirsiniz. Ancak beş yıl önce bu kiloyu veren Claire Coleman, kilo vermesinin ardından göğüslerinin sarkık ve şekilsiz kalmasından yakınıyordu."Sütyen takmadan çok sarkmış duruyorlardı, kendimi anormal hissediyordum ve aynada kendimi görmekten nefret ediyordum." diyen Coleman, Internal Bra System (Dahili Sütyen Sistemi) adlı Güney Afrikalı plastik cerrahların uyguladığı yeni yöntemi duyunca çok heyecanlandı.

Bu yeni sistemle göğüslere kalıcı bir destek sağlanıyor ve diğer göğüs kaldırma operasyonlarının tersine, zaman geçtikte göğüste tekrar sarkma olmuyor.

Operasyonda cerrahlar, koni şeklindeki polyester ağı derinin altına yerleştiriyorlar.
Göğüslerini yaptırdıktan sonra kendine güvenini tekrar kazandığını söyleyen Claire Coleman, "Kendimi tekrar kadınsı hissediyorum" diyor.

(Milliyet)

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri