sensiz olmaz
Kayıtlı Üye
Bak bu bilgiyi öğrenmek iyi oldu:72:
Biraz bilgi vereyim. Bir yerde izlediğim videoda anlatılanlara göre Laptop un altına konulan soğutucular çok tehlikeliymiş.Laptop un kendi fanı havayı aşağı doğru atarken soğutucu o sıcak havayı tekrar laptop un içine gönderiyor. Bu da laptop un patlamasına kadar gidebilirmiş. Laptop u yapan üreticiler zaten kendi fanını en ideal şekilde hazıradıkları için laptop u sert , havanın dışarı çıkabileceği bir zemine koyarsanız laptop çok fazla ısınma sorunu yaşamayacaktır.
Bak bu bilgiyi öğrenmek iyi oldu
ben de bir bilgi verim bu Türk versiyonunu bir şeçok olmsz hahaha
Yaptık mi tam yaparız hehe
:72:
Biraz bilgi vereyim. Bir yerde izlediğim videoda anlatılanlara göre Laptop un altına konulan soğutucular çok tehlikeliymiş.Laptop un kendi fanı havayı aşağı doğru atarken soğutucu o sıcak havayı tekrar laptop un içine gönderiyor. Bu da laptop un patlamasına kadar gidebilirmiş. Laptop u yapan üreticiler zaten kendi fanını en ideal şekilde hazıradıkları için laptop u sert , havanın dışarı çıkabileceği bir zemine koyarsanız laptop çok fazla ısınma sorunu yaşamayacaktır.
Vayyy mantıklıı bi rep Çakayim
iyimişş +rep
bişey derdim bende kalsntşkr lt beğenmene sevindim de rep değiş më di hani nerde gi repi
m
hele diyorum bende neden bir türlü elim laptop sogutu almak için cebime gitmiyor hehe cebiminde varmış bir bildiği
hemde nasıl... akıl fışkırıyor para yerine
zaten ne gerek var sogutucaya
luzumsuz
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.