Yeni giydiğim çoraplarla banyoda ıslak yere bastığım an kaçıp gidesim geliyor buralardan.

Aracely

Eluveitie
Bayan Üye
Sen yoksan kahve var, müzik var, twitter var, çaydanlık var, gardrop var, çift kişilik oturma grubu var.. bizim evde de baya eşya varmış ha.

-Abi sen bilgisayar okuyosun ya, hackerlık öğretiyorlar mı
+ tabi tabi hatta yan sınıftaki arkeoloji ögrencilerine de tarihi eser kaçakçılığı dersi veriyolar

Evlenince yanlış düğün salonunun adresini vereceğim akrabalarım var. canlarım ya.

Büyük aşklar kavga ile başlar dediler, sokaktan geçen ilk kıza uçan tekme attım şimdi yerde kımıldamadan yatıyor. Acaba naz mı yapıyor ?

Kıvanç Tatlıtuğ ''Kelebeğin Rüyası'' filmi için o kadar kilo vermişki sanırsın kelebek rolünü oynayacak.

Yeni giydiğim çoraplarla banyoda ıslak yere bastığım an kaçıp gidesim geliyor buralardan. Çok uzaklara. O derece dertleniyorum yani...

---> Yeni giydiğim çoraplarla banyoda ıslak yere bastığım an kaçıp gidesim geliyor buralardan.

Hem 3 çocuk yap diyorsun, hemde 22:00'den sonra alkol satışını yasaklıyorsun nasıl olucakkk.

---> Yeni giydiğim çoraplarla banyoda ıslak yere bastığım an kaçıp gidesim geliyor buralardan.

Hackerlik ve corap olayini begendim. Bende cok sinir oluyorum coraplarim islandimi. Nefret ediyorum.

Erkekler ikiye ayrılır ve maç yaparlar... Kadınlarsa ikiye ayrılmaz, onlar birleşir alışveriş yaparlar :))

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri