Yeni dizideki bu rol Melis Birkan'ı çok heyecanlandırdı

Deniz kızı

Bayan Üye
ProxyImage

Melis'in saklı kalan ikizi

“Leyla ile Mecnun”un ardından “Saklı Kalan” dizisinde başrolü üstlenen Melis Birkan, bu kez karşımıza iki farklı kimlikle çıkacak. 19 Aralık’ta başlayacak dizide tek yumurta ikizlerini canlandıracak olan oyuncu, rolü için heyecanlı.

Bir oyuncunun karşısına çıkabilecek en güzel rollerden birisini canlandıracağını anlatan Melis Birkan, "Aslında “Saklı Kalan” dizisi, farklı isimler altında uzun zamandır üzerinde çalışılan bir proje. İnce dokunup sık elenmiş bir iş. Doğru zamanda yayınlanması için beklenmiş. 2.5 ay önce teklif geldi. Yönetmen ve yapımcıyla görüşmeye gittiğimde çok sıcak bir ortam oluştu. O yüzden benim için bu diziye “evet” demek çok da zor olmadı. Ayrıca rolü öğrendiğimde “Bu rolü kesinlikle kaçırmamalıyım” dedim" açıklamasında bulundu.

Defne ve Gülce isimlerindeki ikiz kardeşlerin birbirlerine zıt karakterleri olduğunu anlatan Melis Birkan, HÜRRİYET'e rolü için şunları anlattı:

"İlk defa böyle bir rol üstleniyorum, kim bilir belki de son kezdir... İkiz karakteri canlandırmanın vermiş olduğu sorumluluk çok büyük gerçekten. Seyirciyi kendinize inandırmanız gerekiyor, eğer inanmazlarsa bunun tek sorumlusu sizsiniz. Bunun yanı sıra bir oyuncunun karşısına çıkabilecek en güzel rollerden biri bence. Kendinizi daha çok geliştiriyorsunuz, daha çok düşünüp performans sergiliyorsunuz."

Kaynak: http://televizyongazetesi.com

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri