Deniz kızı
Bayan Üye
Yeni bir dizi daha izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor!
Adres: Turkmax
Türkiyenin ilk ve lider dijital platformu Digiturkün eğlence kanalı Turkmaxda yepyeni bir dizi başlıyor.
Ankara'da...
Turkmaxın sit-com türü dışındaki ilk dizisi olan Beni Deli Etmenin çekimleri Ankarada gerçekleştiriliyor.
Özelliği
40 dakikalık bölümlerden oluşacak dizi aynı zamanda Ankarada geçen ilk günlük komedi dizisi olma özelliğini taşıyor.
Oyuncu kadrosunda kimler var?
Dizinin oyuncu kadrosunda Alpay Ulusoy, Ayşe Berna Konur, Ünsal Çoşar, Deniz Sipahi, Nora Tokhosepyan ve Neşe Baykent gibi isimler yer alıyor.
Hikayesi
Yönetmenliğini Gökten 3 Elma Düştü ve Can gibi başarılı yapımlarla tanınan Raşit Çelikezerin üstlendiği, senaryosunu Çetin Osman Büyükakının yazdığı yeni dizi, son yıllarda geleneksel aile yapısındaki değişimi ve bu değişime bağlı dayanışma eksikliğini mizahi bir dille anlatıyor.
Neler yaşanacak?
Evli ve bir kız babası olan Engin (Alpay Ulusoy) Ankaranın başarılı psikologları arasındadır. Engin çok sevdiği karısı Yaseminin (Ayşe Berna Konur) gereksiz kıskançlıkları ve hayata dair kaygıları arasında bir denge kurmaya çalışmaktadır.
Üstelik genç ve aklı bir karış havada kızı Merve (Nora Tokhosepyan) Enginin karşısına her gün yeni bir sürprizle çıkar.
Ancak asıl olaylar karakter zıttı abisi Nurinin (Ünsal Çoşar) eşi Sevinç (Deniz Sipahi) ile birlikte Kayseriden çıkıp aynı apartmana yerleşmesiyle başlar.
Ne zaman başlıyor?
Beni Deli Etmenin ilk bölümü 15 Temmuz Pazartesi günü Turkmaxda ekranlara gelecek.
Her gün
Dizi her gün 23.00de Turkmax ekranlarında izleyici ile buluşacak.
Beni Deli Etmenin HD yayını Digiturk 321 numaralı kanalda yayınlanacak.
Dizinin tanıtım videosu
Diziler.com