yeni bölüm açma ricası :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cq27

Kayıtlı Üye
sayın yönetici arkadaşlar ben premium satan bir pazarlamacı kulum :) sizden rica etsem bana bölüm açabilirmisinz premium satışları için her gece ilgileneceğim özel olarak.. sitenize yeni üye oldum gayet güzel bi site ...

not = her yöneticiye ve adminstatöre 4-6 aylık premium hesap bedava verilecektir....

---> yeni bölüm açma ricası :)

ben süper üye değilim avatar yapamıomuyumki ???

yaklaşık kaç yönetici vardır ki hımmm :) __?? fena gaza geldim :D neyse canınız saolsun :)

okey saol ona yazmama gerek yok galiba görür bu arada avatar becerdim galiba ilgilendiğiniz için teşekkür ederim efem :)

evet gerek yok özkana yazmaya burdan görrür yazdıklarını

bu arada 6 admin var forum da

rüca ederim

Merhaba
Öncelikle Pre İhtiyacımız Yoktur.
Forum da İstediğiniz Bölüm Malasef Açılması Söz Konusu Değildir.
Ayrıca PRE Dağıtımı Yasak (Düşünüyorsan)

Bunların Dışında Satış İçin Web Site vb. Birşeyler İstersen Yardımcı Oluruz. Bu Konu İle İlgili Aşağıdaki MSN Adresini Eklemenizi Öneririm.

[email protected]

peki anladım ama prdeğıtımı yapmıycam dediğim gibi satış yapcae ktım sadece admins lere ve moderetörlere kıyaktı yinede teşekkürler yardımcı oldunuz için.. :)

Merhaba
Öncelikle Pre İhtiyacımız Yoktur.
Forum da İstediğiniz Bölüm Malasef Açılması Söz Konusu Değildir.
Ayrıca PRE Dağıtımı Yasak (Düşünüyorsan)

Bunların Dışında Satış İçin Web Site vb. Birşeyler İstersen Yardımcı Oluruz. Bu Konu İle İlgili Aşağıdaki MSN Adresini Eklemenizi Öneririm.

[email protected]

+1 sıte ıcınde soz konusu olamaz. ucretlı reklam verebılırsınız ulasınız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol puff
Geri