Yeni Bilgisayar Alacağım :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ALavignE

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar şu an kullanmış olduğum bilgisayarı satıp yerine yeni bir bilgisayar alacağım fakat benim beğendim şu bilgisayar var, bütçeme de uygun.

http://www.casper.com.tr/ProductDetail_nfo-i550-4l45b_112_1224

Size birkaç sorum olacak;

1.http://www.casper.com.tr/ProductDetail_nfo-i550-4l45b_112_1224
http://www.casper.com.tr/ProductDetail_nfd-q840-3l45b_112_1222

İlk maddede belirttiğim linklerde ilk önce verdiğim link 4gb ram 2 gb ekran kartı intel@core i3-550 işlemcisi olan bilgisayar ikinci linkte verdiğim bilgisayar ise 3gb ram 2gb ekran kartı ve intel@core 2 quad işlemci Q8400 gibi özellikleri var, birinci linkteki bilgisayar 1.187 TL , ikincisi neden 1.192 TL ?? Aralarında 5 TL gibi bir fark var ancak birinde 3gb ram diğerinde ise 4 gb ram var benim beğendiğim üstteki sizce onu mu alayım ??

2.) 4gb RAM , 2gb Ekran Kartı ve Intel @ Core i3-550 işlemci var beğendiğim bilgisayarda, sizce bu bilgisayarda istediğim her oyunu kasmadan oynayabilir miyim ?? ( Call Of Duty, Silkroad, NFS gibi .. ) Bilgisayarın ram ekran kartı ve işlemcisi iyi mi ??

3.Ayrıca ramlarda kaç Mhz olduğunu yazmıyor?? 1333 Mhz midir bunlar ?

4.Şimdiki bilgisayarım vestel markalı..(Toplama değil.) Hepinizin ilinde veya ilçesinde bir vestel servisi vardır, bizim burada da var..Sizce ikinci el olarak vestel servisi bilgisayarı mı alır mı ??

---> Yeni Bilgisayar Alacağım :/

i3 İşlemcili Daha iyi.

Yalnız Ekran Kartı Onboard İse Biraz Zor Oynarsın.

Ekran Kartı Ayrıysa 1 GB Ekran Kartıyla Her Oyunu Oynarsın.

Onboard derken ?? Özelliklerine bakarmısın dieseL. acaba onboard mı ?

2 GB ATI HDG4670 Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)

Buraya Bakarsak Onboard Gözüküyor.

Onboard Demek , Anakartın üstündeki Demek Yani.

Bu ekran kartıyla oyun oynayamaz mıyım ?? Bilgisayarı aldıktan sonra yeniden mi ekran kartı taktırmam lazım ayrı olarak ?

Tamam.Onboard ekran kartlarında oyun oynanmıyor mu ? Anakart üzerindeki 2gb ram neye yetmeyecek ??

Buradaki bilgisayarı almaya karar verdim.

Alırken satıcıya sormalı mıyım onboard olup olmadığını, bir de eğer onboard ise yeni ekran kartı almaya kalksam Casper dan verirler mi bana ekran kartı ? Yoksa adamlara desem onboard istemiyorum çıkartın onu yeni ekran kartı takın takarlar mı yetkili bayi ??

Ortalama 1.100 vereceksın yanı paşam almışken i3 alma.

i7 casper vardı bende trink nakit 1.600 TL vermiştim ama ilerde sıkıntı cıkarttı

http://www.casperium.com/asp/product/1196/CASPER-i7-ISLEMCILI-NIRVANA-CNL-I640-6M35P-NOTEBOOK

ahanda buydu burdaki fiyata bakma teknosada döşüyorlar ...

Almışken en azından i5 al ki fazla kasmasın. İ3 de adam akıllı oyun oynayamazsın.. En azından rahat oynayamazsın ..

Call of daty midir nedir oyle bır oyun var dur bı ısmıne bakıyım call of duty miş :M onda kasıyor hemde geregınden fazla benım dedıgıme gel bence tabı masaustu alacaksın ama olsun . Pclerde " i " ozellıgı cok onemlı . 6 gb ram 640 hdd ekran kartıda cixti bendekinin ama o bıle dayanmadı ama ben macromedia fireworx 8, ile ps cs4 , flash ve bazı grafık programları ıle calısıyordum ama olsun .. dikkatli ol alırken sonradan pısman olma, acele de etme ve laptop al bence

Şimdi benim verebileceğim maximum fiyat 1500 tl ve civarı, burası küçük bir ilçe olduğundan ayrıca burada Vatan computer & teknosa gibi mağazalar yok, senin bana önerebileceğin bu fiyat aralığında oyunlarımı rahatlıkla oynayabileceğim süper bir makine tavsiye edebilirmisin ?

5 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum ve bilgisayardan pek anlamıyorum..Bu yüzden işlemcisi yüksek,rami iyi,ekran kartıda güzel bir makine önerebilirmisin o önerdiğin makinenin aynısını alacağım çünkü...

Ortalama 1.100 vereceksın yanı paşam almışken i3 alma.

i7 casper vardı bende trink nakit 1.600 TL vermiştim ama ilerde sıkıntı cıkarttı

http://www.casperium.com/asp/product/1196/CASPER-i7-ISLEMCILI-NIRVANA-CNL-I640-6M35P-NOTEBOOK

ahanda buydu burdaki fiyata bakma teknosada döşüyorlar ...

Almışken en azından i5 al ki fazla kasmasın. İ3 de adam akıllı oyun oynayamazsın.. En azından rahat oynayamazsın ..

Call of daty midir nedir oyle bır oyun var dur bı ısmıne bakıyım call of duty miş :M onda kasıyor hemde geregınden fazla benım dedıgıme gel bence tabı masaustu alacaksın ama olsun . Pclerde " i " ozellıgı cok onemlı . 6 gb ram 640 hdd ekran kartıda cixti bendekinin ama o bıle dayanmadı ama ben macromedia fireworx 8, ile ps cs4 , flash ve bazı grafık programları ıle calısıyordum ama olsun .. dikkatli ol alırken sonradan pısman olma, acele de etme ve laptop al bence

Buradaki bilgisayarı almaya karar verdim.

Alırken satıcıya sormalı mıyım onboard olup olmadığını, bir de eğer onboard ise yeni ekran kartı almaya kalksam Casper dan verirler mi bana ekran kartı ? Yoksa adamlara desem onboard istemiyorum çıkartın onu yeni ekran kartı takın takarlar mı yetkili bayi ??

Onboard Ekran Kartı Anakarttadır Çıkartılmaz. Sor Eğer Onboardsa + Olarak Ücret Vererek Ekran Kartı Takarlar..

Melihe Katılmıyorum

Benim Bilgisayarım Intel Pentium Dual Çift Çekirdekli 1 Gb Ekran Kartı 3 GB Ram

Son Çıkan Oyunların Alayını Çalıştırıyor.

Call Of Duty Black Op = Bitti
Metal Of Honor 2010 = Bitti
Need For Speed Hot Pursuit = Bitti

Son Çıkan Oyunlar Bunlarda Zaten..

Son çıkan oyunları çalıştırdığına göre diğer oyunları rahatlıkla çalıştırır ( Silkroad,PES,Fifa ...)

Ayrıca diyelim burada Teknolojix isimli bir mağaza var oraya gidip bilgisayar aldıktan sonra eğer onboard ise bana 2gb ekran kartı takın dersem takıp yollarlar değil mi bilgisayarı yoksa ayrı bir bilgisayarcıya mı gitmem gerekir ?

Bir de bana yukarıdaki mesajımda dediğim gibi süper bir makine önerirmisiniz, gidip aynısını alacağım pek anlamıyorum bu işlerden..

Son çıkan oyunları çalıştırdığına göre diğer oyunları rahatlıkla çalıştırır ( Silkroad,PES,Fifa ...)

Ayrıca diyelim burada Teknolojix isimli bir mağaza var oraya gidip bilgisayar aldıktan sonra eğer onboard ise bana 2gb ekran kartı takın dersem takıp yollarlar değil mi bilgisayarı yoksa ayrı bir bilgisayarcıya mı gitmem gerekir ?

Bir de bana yukarıdaki mesajımda dediğim gibi süper bir makine önerirmisiniz, gidip aynısını alacağım pek anlamıyorum bu işlerden..

Pes - Fifa Ufak Oyunlar

Onları 512 de Bile oynasın.

Sıfır Makinanın icini Sen Veya başkası açamaz açarsanız garanti dışı kalır bilgisayar.

aldığın yerin takması şart.

Şimdi benim verebileceğim maximum fiyat 1500 tl ve civarı, burası küçük bir ilçe olduğundan ayrıca burada Vatan computer & teknosa gibi mağazalar yok, senin bana önerebileceğin bu fiyat aralığında oyunlarımı rahatlıkla oynayabileceğim süper bir makine tavsiye edebilirmisin ?

5 yıldır aynı bilgisayarı kullanıyorum ve bilgisayardan pek anlamıyorum..Bu yüzden işlemcisi yüksek
,rami iyi,ekran kartıda güzel bir makine önerebilirmisin o önerdiğin makinenin aynısını alacağım çünkü...

Kardeş sıfırdan neden alıyorsun kı benım evdekı külüstrü bmw yaptım adeta ben taş çatlasın 200 tl tuttu hadı 250 olsun .. kart oldugu ıcın hatırlamıyorum ama masaustu oldugu ıcın parcaları degıstırebılırsın.. İşlemci al, hdd al [ 500 gb = 100 tl ], 4 gb ram = 70 tl , işlemci tutsa tutsa bıraz o tutar, ha bide ekran kartı alırsın yani dönse dolaşsa sana 500 tutar . benim fikrim budur. illede makine öner dersen bakıyım sımdı ?

Eğer bilgisayar denen alete sadece ekran kartı ve işlemci olarak bakıyorsanız bilemem tabi ..

İlle de makine öner diyorum :D

Ayrıca dieseL senin dediğin gibi ek ücret ödeyerek ekran kartı alacağım tabi onboard ise..

DieseL in oynadığı oyunları kaldırabilsin süper bir makine arıyorum bütçem en fazla 1600 tl civarıdır, yukarısı olmazsa sevinirim ayrıca 4gb ram ve işlemcisi iyi olsun..

ayrıca endless bilgisayardan pek anlamadığım için k.bakma..

Sen düzgün ve süper bir bilgisayar öner yeter :D Oyunları takılmadan oynasın ve hiç kasma yapmasın arıyorum.

Neyse ben çıkıyorum acil işim var, girdiğimde tekrar okurum yorumları ve cevap yazarım..

Teşekkürler ilgilendiğiniz için..

İlle de makine öner diyorum :D

Ayrıca dieseL senin dediğin gibi ek ücret ödeyerek ekran kartı alacağım tabi onboard ise..

DieseL in oynadığı oyunları kaldırabilsin süper bir makine arıyorum bütçem en fazla 1600 tl civarıdır, yukarısı olmazsa sevinirim ayrıca 4gb ram ve işlemcisi iyi olsun..

ayrıca endless bilgisayardan pek anlamadığım için k.bakma..

Sen düzgün ve süper bir bilgisayar öner yeter :D

O Bahsettiğim i3 İşlemcilide Oyunların Hepsini Oynarsın ( Ekran Kartı Onboard Değilse)

Amd kesinlikle alma ayrıca.. neyse siz bilirsiniz karışmam yorumdur xD

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
vozol
Geri