MaestrΘ
Kayıtlı Üye
Sevgili Yengeçler saat 11:07 itibariyle etkili olacak Venüs-Chiron görünümü bizlere aşk hayatımızla ilgili konularda tutkularımızın peşinden gitme arzusu veriyor. İşte bu arzu geçmiş yaraları sarabilmemiz ve yeniden toparlanmamız adına aslında son derece yararlı. Çünkü insan hiç de sanıldığı gibi dayanıksız değil. Ne yaşamış olursa olsun, yeri geldiğinde ayağa kalkar ve yeniden hayata merhaba diyebilir. Saat 14:16-18:08 arasında yeni bir girişim, sözleşme veya kontratla alakalı konularda ve herşeyden önemlisi ilişkinizle ilgili mevzularda ani ve tepkisel davranmanın sakıncalı olacağını göstermektedir. Diyelim ki haklısınız ve hakikaten karşılaştığınız durum dayanılmayacak kadar sıkıntılı. Yine de ateşi körüklemek yerine söndürmeye çalışmak çok daha olumlu bir davranıştır.
Saat 18:08 itibariyle Kova burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, sizin gibi duyarlı kişilerin ilişki konusunda belli bir mesafe koymaya çalışması mümkündür. Yani madem bazı şeyleri anlamak istemiyor veya işler benim umduğum gibi gitmiyor. O zaman ben de kendimi geriye çekeyim ne olacaksa olsun tarzı bir yaklaşım görülebilir. Kimilerinizde ise bu durum, hayatın sıkıntılarından kaçmak ihtiyacınızın göstergesi olarak önemlidir. Daha hoş şeyler yaşamak veya gönlünüzce gününüzü değerlendirmeye ihtiyacınız vardır.
Saat 18:08 itibariyle Kova burcunda ilerlemeye başlayacak Ay etkisi altında, sizin gibi duyarlı kişilerin ilişki konusunda belli bir mesafe koymaya çalışması mümkündür. Yani madem bazı şeyleri anlamak istemiyor veya işler benim umduğum gibi gitmiyor. O zaman ben de kendimi geriye çekeyim ne olacaksa olsun tarzı bir yaklaşım görülebilir. Kimilerinizde ise bu durum, hayatın sıkıntılarından kaçmak ihtiyacınızın göstergesi olarak önemlidir. Daha hoş şeyler yaşamak veya gönlünüzce gününüzü değerlendirmeye ihtiyacınız vardır.