İlk gün Neler oLdu ?
http://www.duslerforum.org/yemekteyiz-duslerforum-version-d-t75052.html
eVet bugün ozkan dayız
ozkan -- inşallah yaptığım yemekler beğenilir
bu akşam sizlere balık buğulama yoğurt tatlısı ve lahmacun hazırlayacağım
İşte ozkan 'ın Menüsü :
Afiyet oLsun...
CaNSuM: Birbiriyle bu kadar alakasız yemekler hazırladığı için arkadaımı kutluyorum ama balıktan sonra yediğim yoğurt beni zehirlediği için puanım 1..
KaRaNLıK: balık bayattı yoğurt ta bayattı lahmacunu hiç beğenmedim
alakasız olmaları sorun değil sanırım arkadaşımız değişik bir lezzet sunmak istedi..puanım 3
kunt10: lahmacun güzeldi yoğurt tatlısı ve balığa gelince yorum yapmayacağım çünkü gerçekten ne düşündü bu muhteşem ikiliyi bi arada sunmak ama misafirperverliğine diyecek söz bulamıyorum o yüzden puanım 5
cesur.yürek : her şey çok güzeldi 10 puan
ve ozkan 'ın yorumu
ozkan : ben değişik lezzetler sunmak istedim ama anlaşılan bazı arkadaşlara yaranamadım..canları sağolsun...
yarın KaRaNLıK dayız ..bakalım o nasıl yemekler hazırlayacak..
http://www.duslerforum.org/yemekteyiz-duslerforum-version-d-t75052.html
eVet bugün ozkan dayız
ozkan -- inşallah yaptığım yemekler beğenilir
bu akşam sizlere balık buğulama yoğurt tatlısı ve lahmacun hazırlayacağım
İşte ozkan 'ın Menüsü :
Afiyet oLsun...
CaNSuM: Birbiriyle bu kadar alakasız yemekler hazırladığı için arkadaımı kutluyorum ama balıktan sonra yediğim yoğurt beni zehirlediği için puanım 1..
KaRaNLıK: balık bayattı yoğurt ta bayattı lahmacunu hiç beğenmedim
alakasız olmaları sorun değil sanırım arkadaşımız değişik bir lezzet sunmak istedi..puanım 3
kunt10: lahmacun güzeldi yoğurt tatlısı ve balığa gelince yorum yapmayacağım çünkü gerçekten ne düşündü bu muhteşem ikiliyi bi arada sunmak ama misafirperverliğine diyecek söz bulamıyorum o yüzden puanım 5
cesur.yürek : her şey çok güzeldi 10 puan
ve ozkan 'ın yorumu
ozkan : ben değişik lezzetler sunmak istedim ama anlaşılan bazı arkadaşlara yaranamadım..canları sağolsun...
yarın KaRaNLıK dayız ..bakalım o nasıl yemekler hazırlayacak..