bu arada secmene gerk yok madem tek bollüm yapacan üniteleri arastır en güzel hangisi ise onu yap derim ben sen kazanda hangi ünite olursa olsun hepsi aynı sıonucta oranın ortamı güzel yapan kendilerimizddir sana abglı oranın güzel olması
insan oglu isterse en kütü yeri güzel yapar en güzel yeri kotü eder bu nedenle baskaların gorüsleri degil kendine güveniyorsan insanlara yaklasımın iyise zaten otomatikmen güzel anıların gzel günlerin gecer ama elinden geldigince en yüksek puanı olan hangi si ise onu hedefle derim
Haklisin ama cok calisiyorum gercekten cok emek veriyorum mezun olundugunda is bulma acisindan bana kolaylik saglayacak bi yere gitmek istiyorum.kendim kadar badkalarinin dusuncelerini de onemsiyorum.Dusuncelerin icin Teşekkürler:eda::eda::eda::eda:
Bak o zmasn yapacağın is senin çok çalışıp yüksek puan yapman ve onların üstünde durma tanınmış üniteler den puan tutuyor sa yaz ve o zaman kos kalmaz sin
Teşekkürler:dusistan:
Bu sitenin çalışması için temel çerezleri ve deneyiminizi geliştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.