Yedek kalmayı hakediyor mu?

karagümrük

Kayıtlı Üye
Alex'in küskünlüğünü ya da 'yedek kalmayı hak ettiğini' rakamlar da belgeliyor.

Aykut Kocaman'la arasında sorun olduğu öne sürülen Alex'in isteksizliği rakamlara da açıkça yansıyor. Beşiktaş karşısında 25 kez topla buluşan sambacı, bu istatistikte Manisa maçında yakaladığı 33 rakamına son 3 sezonda sadece bir kez düşmüştü

Fenerbahçe'de Alex'in küskünlüğünü ya da 'yedek kalmayı hak ettiğini' rakamlar da belgeliyor. Sarı- lacivertlilerin kaptanı, Beşiktaş maçında 25 kez topla buluştu. Kendisine 16 pas atılan Alex, arkadaşlarına 14 pas gönderdi. Buna karşılık Beşiktaş'ın oyun lideri Guti, sadece 12 dakika fazla oynamasına rağmen 91 kez topla buluştu. İspanyol'un kendisine 53 pas atıldı. Guti arkadaşxlarına 63 pas verdi. Alex, kendisine 'kement' atılan ilk maç olan Trabzon'dan bu yana Trabzon'da 10 kez, Manisa'da 33 kez, Kayseri'de 20 kez ve Beşiktaş'ta 25 kez topla buluştu.

TOP ALMAK İSTEMİYOR MU?

Alex'in bu noktada sezon içindeki en iyi istatistiği 33 kezle Manisa maçı. Brezilyalı oyuncunun 2007-08, 2008-09 ve 2009-10 sezonları istatistiğine baktığımızda, 75 ve daha fazla dakika oynadığı maçlarda sadece 1 kez 33'ten az topla buluşma görülüyor. Alex, 2008-09 sezonundaki F.Bahçe- Denizli maçında 31 kez topla buluştu. Bunun dışında 75 ve daha fazla dakika oynadığı tüm maçlarda 33 rakamını geride bıraktı. Bu rakamlar "Alex küskün olduğu için orta saha oyuncularına kendini göstermeyip top almak istemiyor mu?" sorusunu akıllara getirdi.

"OLDUKÇA ZOR GEÇEN 78 DAKİKADAN SONRA..."

Fenerbahçe kaptanı Alex, eşinin rahatsızlığından dolayı Beşiktaş maçı öncesi stada kafası ikiye bölünmüş olarak gittiğini söyledi. Kişisel internet sitesindeki yazısında, eşinin hafta boyu karın ağrısı çektiğini belirten Alex "Pazar günü ağrıları arttı ve doktora gitti. Büyük bir enfeksiyon tespit edildi ve laparoskopi yapılmasına karar verildi. Bunların hepsini maçtan önce biliyordum. Maça konsantre olmak için zamanım vardı. Fakat öğleden sonra ameliyat olması gerektiği haberi gelince, iki şeye birden tahammül edemedim. Bir tarafta önemli bir maç, diğer tarafta ameliyat odasındaki eşim. Stada kafam tamamen bölünmüş olarak gittim" dedi. Alex kendisi açısından oldukça zor geçen 78 dakikadan sonra Beşiktaş ile berabere kaldıklarını da ifade etti ve "Şimdi eşimin kısa zamanda iyileşmesine ve güçlenmesine yardım etmeye çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Sabah

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers bugün haber
bypuff
Geri