Yazıyoorr, Yazıyooor ~

endLesS

Webmaster
Artık Yazıyoorr, Yazıyooor ~ adı aLtında bulunduracağım tüm günlüklerimi ve hergün yazmaya çalışacağım :H Başlayım birazdan
kalp.gif

---> Yazıyoorr, Yazıyooor ~

Ulaannn...

Artık yeni bir işim var.. Yeni bir aşkım yok olmadı, olmayacak olamayacak xD sevindim bu duruma la çalışmayı ıstıyordum :H Allah yüzüme baktı. Bir yazılım firmasında WebMaster olarak çalışıyorum artık :H Güzelde param var hani :R Ailemden para istemek zoruma gidiyordu onuda aştım çok şükür :R Bugün mutluyum fazla yazmak istemiyorum idare ediver günlük :R

Love you Baby
kalp.gif

---> Yazıyoorr, Yazıyooor ~

Sevindirik bi gün geçirmişsin ne mutlu sana :R
Yeni işin ve günlüğün hayırlı olsun. ^^

15.03.2011

Acım bana yoldur ...

Merhaba günlüğüm bugün biraz daha doluyum ve o yüzden sana yazma gereği duydum .. Artık herşey yolunda gitmiyor.. 2. Dönem okuldanda zevk almıyorum derslerden de.. Hatta geçenlerde Cevdet hoca yanına çekip uyardı beni bu şekilde devam etme diye.. Zevk almaz oldum artık.. Gezip dolaşıyorum ama amaçsız bişekilde .. Arkadaşlarım cagırıyor oraya gıtmıyor kendı halimde kendi çapımda dolaşıyorum :) Dengesize Style yani yeenim. Bugün ne yaptığımın önemi yok yarın ne yapacağımı planlıyorum şimdi.. Hayatı mı yaşamalıyım Kendimi mi ? İş yeri kapandı gitti ama ben hala ofisteyim.. Sigara, Çay ve Ben .. Zifiri karanlık olduğum mahalle aşağısı tinerci yuvası ama inanırmısın onlardan farkım yok.. Onlar tinerle kafayı buluyor sap sap geziyor ben ise mal mal geziyorum hemde bısey ıcmeden amaçsız .. Neyse hadı kendine iyi bak ..

Emre ..

bayigram takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al tiktok takipçi satın al Buy Followers haber
vozol puff
Geri