Konu başlığını buraya açmak ne kadar doğru, bilmiyorum. gözüme takıldı paylaşmak istedim.
Vega always hope, never expect Kayıtlı Üye 22 Kas 2016 #1 Konu başlığını buraya açmak ne kadar doğru, bilmiyorum. gözüme takıldı paylaşmak istedim. Son düzenleme: 22 Kas 2016
bal_böceği q0iSt Prenses Kayıtlı Üye 22 Kas 2016 #2 Ne kadar dikkatlisin 2009dan beri burdayim hic farketmedim
Vega always hope, never expect Kayıtlı Üye 22 Kas 2016 #3 bal_böceği' Alıntı: Ne kadar dikkatlisin 2009dan beri burdayim hic farketmedim Genişletmek için tıkla ... forumlar'da daha çok teknik adminlik yaptığım için pürdikkat kesiliyorum. alışkanlık haline geldi galiba Son düzenleme: 22 Kas 2016
bal_böceği' Alıntı: Ne kadar dikkatlisin 2009dan beri burdayim hic farketmedim Genişletmek için tıkla ... forumlar'da daha çok teknik adminlik yaptığım için pürdikkat kesiliyorum. alışkanlık haline geldi galiba
InnoCence ÜLKÜ & UMAY Webmaster Prenses 22 Kas 2016 #4 [MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] , [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] Konu ile ilgilenecektir. Dikkatiniz ve ilginiz icin tesekkurler
[MENTION=144601]ParadokS[/MENTION] , [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] Konu ile ilgilenecektir. Dikkatiniz ve ilginiz icin tesekkurler
ParadokS Kayıtlı Üye 22 Kas 2016 #5 Dikkatiniz ve ilginiz için teşekkür ederiz. Gerekli düzeltmeler [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] tarafından yapılacaktır. Konu kilit.
Dikkatiniz ve ilginiz için teşekkür ederiz. Gerekli düzeltmeler [MENTION=1]-oZKan-[/MENTION] tarafından yapılacaktır. Konu kilit.